BILLA посреща празниците с разнообразие и свежи продукти

Великденският каталог предлага най-доброто за традиционното празнично меню от бг произход и на достъпни цени

BILLA посреща празниците с разнообразие и свежи продукти | StandartNews.com
  • Великденският каталог предлага най-доброто за традиционното празнично меню и още много изненади

По случай предстоящите празнични дни, BILLA България ще предложи на своите клиенти разнообразие от качествени и свежи продукти с роден произход на достъпни цени. Козунаци, яйца, агнешко месо и много тематични за семейната трапеза артикули ще изненадат потребителите на търговската верига в периода на светлите християнски празници.

Клиентите могат да разчитат на висококачествено агнешко месо в обем от близо 75 тона, с което да подготвят традиционното меню за празниците в календара. Благодарение на устойчивите дългогодишни политики на веригата и утвърдените партньорства с местни производители, ценителите на качествената българска храна ще открият 3,5 тона български яйца, свежи салати, както и близо 240 000 броя козунаци в обектите на BILLA в цялата страна. Търговската верига подготвя още много топли и ароматни предложения с отличен вкус от BILLA Пекарна, с които да допълни пакетираните продукти и традиционни печива.

BILLA предлага и специална селекция от продукти за семейната трапеза във великденския каталог – „Вкусен Великден“. Освен добре познатите български брандове, клиентите имат възможност да избират и от голямо разнообразие от продукти от собствените марки на компанията, сред които са познатите и предпочитани Clever, BILLA Premium, BILLA Bio. Асортиментът се допълва и от разнообразие от десерти, а сред множеството отстъпки потребителите ще открият и внимателно подбрани продукти от собствените марки на компанията – BILLA и BILLA Premium. Празничното меню включва още фермерски кашкавал, шоколадови бисквити и профитероли с неповторим вкус.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай