Стотици на рок фестивал край река Струма

Стотици на рок фестивал край река Струма | StandartNews.com

Благоевград. Стотици се веселиха на брега на река Струма в петъчната вечер. В първия фестивален ден меломаните купонясваха с група „Circle" и с Васко Кръпката. Заради капризите на времето сцената бе под навеса на Рафтинг център „Симитли", за тази вечер организаторите стискат палци за сухо време и са подготвили сцената на открито за Светльо Витков и „Хиподил", както и „Crush i fill".

Купонът започна малко преди 21.00 часа снощи, точно на старта се изсипаха и стотици фенове на рока. С Васко Кръпката и „Circle" се забавляваха предимно меломани от община Симитли, но имаше и хора от Пиринския край, каза шефът на „Х-клуб" Станимир Станимиров.

Тази вечер шоуто запова в 20.30 часа. Първи на сцената се качват младите звезди от рок бандата „Crush i fill". Към 22.00 часа ще имат думата Светльо Витков и момчетата от „Хиподил".

Рок-фестът се организира за трета поредна година от община Симитли и Рафтинг център „Х-Клуб". На поляните на брега на Струма се събират стотици ценители на хубавата музика, бързата вода и студената бира. „Рок на реката" е с вход свободен, безплатни са и парцелите на поляната за палатков лагер. За фестивалните дни домакините са обявили преференциални цени за рафтинг спускания и каяк и всички атракциони на базата на входа на Кресненското дефиле - въжен парк, тролей, пейнтбол и други игри и развлечения.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай