Стивън Тайлър на сьомга в София, Джо иска стек

Стивън Тайлър на сьомга в София, Джо иска стек | StandartNews.com

Динозаврите от "Аеросмит" кацат с частен самолет в събота и подкарват "Локомотив"-а

Стивън Тайлър, като същински изтънчен гастроном, си е поръчал за вечеря в София сьомга на скара със зеленчуци на пара. Той и вярната дружина "Аеросмит" излизат в събота за исторически лайв на стадион "Локомотив" по покана на "София мюзик ентърпрайсис". Фронтменът с рекордно голяма уста иска в гримьорната си няколко свещи с аромат на ванилия и анасон. Джо Пери, преди да хване китарата, ще похапне нещо по-американско и класическо - телешки стек с броколи на пара. Стив и Джо, наричани навремето Toxic Twins, сега ще пият предимно минерална вода, сода и енергийни напитки. В бекстейдж зоната на стадион "Локомотив" вече се изгражда миниград. Там са гримьорните на петимата рокаджии.

Преди дни "момчетата" от Бостън потеглиха на дългоочакваното европейско турне. Вчера те излязоха пред феновете в Истанбул. Ще кажат обаче няколко думи за шоуто в София пред камерата на Нова тв. Разговорът ще бъде излъчен в "На светло" с Люба Кулезич в събота.

Рок диктаторите са се заканили да ни почнат с класиките "Dream On", "Walk this Way", "Toys In The Attic", "Dude (Looks Like A Lady)" и "Sweet Emotion". Хубавата новина е, че ще чуем и песни от последния им студиен албум Music From Another Dimension, който много си струва.

Градежът на сцената, която е широка 35 метра, кипи с пълна пара. Тя ще е със специална платформа точно отпред, наричана "език" - с дължина над 20 метра, по която Стивън Тайлър ще покаже колко е пъргав и на живо. Езикът ще завършва с по-малка сцена. Понякога му инсталират и бял роял, на който свещенодейства за част от парчетата. Както подобава, ще има и огромни видеоекрани, за да виждат всички какви ги вършат Стив и компания на сцената.
Вратите на стадион "Локомотив" ще бъдат отворени в 17,30 ч. Първи ще излязат момчетата от D2, които ще изпълнят песни и от новия си албум. Те вече показаха, че стоят добре на една сцена със световни музиканти - качествено подгряха за "Бон Джоуви" миналия май.

"Аеросмит" ще пристигат у нас с частния си самолет в деня на концерта - на 17 май. И вероятно ще кацнат направо на стадиона. Ще си тръгнат веднага след шоуто.

Билетите на цени от 70 до 150 лева все още могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната.
Наскоро Стив Тайлър разказа къде дамите желаели да им поставя автографа си. "Всеки път е на гърдите. Това искат. Понякога и на други интимни места. Питам ги: "Е, гаджето ти няма ли да побеснее, като види това?", разправя той. Преди седмици пък Джо Пери за малко да бъде арестуван, защото шаркал из улиците на Лос Анджелис със спрей и правел графити по повод бъдещото турне на бандата със Слаш.

Примерна сет листа от турнето им Global warming world tour

"Mama Kin"
"Love in an Elevator"
"Jaded"
"Cryin'"
"Oh Yeah"
"Livin'on the Edge"
"What Could Have Been Love"
"Movin' Out"
"Walkin' the Dog"
"Last Child"
"Rag Doll"
"Combination"
"Lover Alot"
"What It Takes"
"Come Together"
"Dude (Looks Like a Lady)"
"Home Tonight"
"Walk This Way"
"Don't Want To Miss a Thing
"Dream On"
"Sweet Emotion"

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай