"Спайските" се завръщат без Пош

"Спайските" се завръщат без Пош | StandartNews.com

Култовите "Спайс гърлс" се завръщат на световната сцена по случай 20-годишния юбилей на бандата. "Спайските" решиха да се съберат за грандиозно турне. "Това е нашата 20-годишнина! Би било непростимо да не отбележим такава дата. Надяваме се скоро да зарадваме феновете с нещо по-специално", казва Мел Би.

Въпреки че официалната подготовката за турнето все още не е започнала, момичетата от групата са във възторг от идеята. Всички, с изключение на Виктория Бекъм. Тя категорично отказва засега да участва в приключението. Обяснението й е, че е твърде заета с работа върху своята модна марка и със семейството си. Според източник, близък до звездата, Вики смята съвместното участие на "Спайските" при закриването на Олимпийските игри в Лондон за изключително ефектен завършек на музикалната кариера и не й се иска да разваля впечатлението от красивото оттегляне.

Колкото до другите, Мел Би, Мел Си, Ема и Гери Халиуел - те ентусиазирано мечтаят за триумфалното си завръщане. Ако турнето се състои, то може да счупи рекорда не само по популярност, но и по размер на хонорарите. Има слухове, че всяка от тях може да получи по 10 милиона паунда.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай