Слави пя за Филип Плейн

Слави пя за Филип Плейн | StandartNews.com

Слави Трифонов пя специално за един от най-престижните модни дизайнери. Снощи Филип Плейн гостува в неговото шоу и изтъкна, че съжалява за това, че не е присъствал на концерта, а е имал покана.

Чух, че си напълнил цял стадион и на концерта си бил с дрехи на Филип Плейн. Аз съм твой почитател, може ли да изпееш една песен за мен?, каза младият дизайнер и почна да пляска на Слави. "Добре, аз изпявам една песен за тебе, а ти ми даваш един твой магазин- да речем в Сингапур . . . Разбира се, за тебе винаги . . .", отвърна Дългия и излезе на сцената, където заедно с "Ку-Ку Бенд" изпълни "Ад и рай".

Между другото, припевът на песента е подходящ за твоите дизайнерски решения, в него се пее "аз съм и ад и рай, господар съм и съм роб, начало съм и съм край, демон твой съм и твой съм Бог", обясни певецът след края на песента.

Аз съм твой почитател, много съм щастлив, че си ми на гости, защото харесвам това, което правиш, каза още Слави. Дизайнерът пък изтъкна веднага след като седна на диванчето в шоуто, че е шокиран от Трифонов по две причини. "Първо ти си по-висок отколкото си представях и изглеждаш като моя адвокат", обясни Плейн, загърбил правото, за да прави мода. От своя страна водещият се пошегува, че наистина е неговия адвокат: "Българин работи ли за тебе, решава ти всички проблеми, а особено ако съм аз- нямаш проблеми", добави шеговито той.

Слави и Филип Плейн загърбиха протокола и започнаха да си разговарят много приятелски, а преводачката не смогваше да превежда. "Човече, много се сближихме. Това започна да ме притеснява", подметна Слави. От своя страна дизайнерът покани Трифонов да му гостува на следващото ревю. Той пък, типично в негов стил, се предложи за модел, но побърза да предупреди, че има много татуси по тялото, което може би ще е пречка.

Гостуването на световноизвестният дизайнер завърши с разговор за неговите татуировки и тези на водещия. Първо Плейн показа своите, което накара Трифонов да вдигне ръкавите на ризата си и обясни за черепиte, които си е татуирал през годините. На гърба си имам една с конник, на която пише: "I am coming and the Hell i coming with me", похвали се водещият.

Снимка: "Шоуто на Слави"

Подарявам ти снимка от моя концерт, на която съм с твоите дрехи, завърши Слави и написа послание на българския за дизайнера.

Стандарт Нюз припомня, че Слави Трифонов носеше кожен костюм на марката Филип Плейн по време на неговия концерт на стадион "Васил Левски". Тениската му също бе на модния бранд- с голям череп в средата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай