Рок от Италия разигра жители и гости на Разлог

Рок от Италия разигра жители и гости на Разлог | StandartNews.com

Страхотен купон с рок музика отекна в близките на Разлог планини – Рила и Пирин, в съботната вечер. Италианската рок програма събра под открито небе хиляди любители на рокендрола и Италия. Много туристи от съседния курорт Банско също пристигнаха тук, за да станат част от музикалното събитие и да вдигнат адреналина си с любимия музикален жанр. Бандата от Апенините „Sugar Ray Dogs" увеличиха градуса на настроението на зрителите с авторски парчета и рок версии на популярни италиански песни.

Харизматичните и енергични италианци не се спряха за миг и пяха повече от час и половина на сцената, а меломаните танцуваха през цялото време. Италианските изпълнители раздадоха 100 безплатни диска на публиката в Разлог. Много емоции, танци и силна рок музика имаше по време на италианската рок вечер в планинския курорт. Силно начало на концерта даде група „Севи", която заложи на авторски парчета при представянето си в планинския град. Амбицията на организаторите на италианския концерт - „Пирин Пеллет" ЕООД, Туристически информационен център „Дестинация Разлог", подкрепени от общината, е той да се превърне в традиция и да се провежда всяка година през първата седмица на септември.

Идеята за концерт на рок банда от Италия е на италианското семейство Пилони, което от години успешно развива бизнес в града.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай