Сряда,

Племенник на Синатра заживя в Пловдив

От: Администратор -
3434
Племенник на Синатра заживя в Пловдив
A
A
A

Том Синатра е сред най-търсените италиански китаристи и вече няколко пъти е правил концерти у нас. Племенникът на един от най-известните музиканти на планетата, Франк Синатра, толкова харесал Пловдив, че сега е решил да се установи там. "Влюбих се в града още първия път, когато дойдох тук. В Пловдив има особена енергия. Казах си, че трябва да имам връзка с този град. Наех си апартамент. Това е особено място, в което съумявам да се отдам изцяло на своето изкуство. Да пиша, да композирам, да остана сам със себе си", признава Том Синатра пред вестник "Марица".


Но Пловдив вдъхновил Том и за книга, която засега е с две работни заглавия - "Непознатата страна на любовта" и "Изненадите на любовта".
"В нея се говори за чувствата между мъж и жена. В същото време е свързана с моя живот, с концертите, с това, което съм преживял, с опита ми в любовта, връзките ми с хората. Разказвам за хубавите ми моменти, за лошите и какво е останало в душата ми. В Пловдив живеят най-красивите жени на света. Всеки път, като идвах, се убеждавах в това. Но все не мога да приема, че всички красавици са омъжени", разкрива китаристът. А в града под тепетата се шушука, че той е влюбен в местна юристка и затова прекарва много време там, независимо от ангажиментите му по цял свят.

Сред най-близките приятели на Том Синатра са двама именити италианци - Тото Кутуньо и Микеле Плачидо. Задължен е и на двамата за това, че са му помогнали в много тежки за него моменти. Но им е благодарен и за незабравимите мигове на щастие, изкарани заедно. "Тото ми е като брат. Винаги когато му трябва китарист, се обажда на мен. Той е истински човек, с достойнство. Много си приличаме и по това как си изразяваме любовта. Учил съм и неговия син да свири на китара", допълва Синатра.


Всички новини от категория Чудесата на България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички