Певец закова Лара Гут

Певец закова Лара Гут | StandartNews.com

Швейцария има нова звездна двойка, гръмнаха медиите в страната на часовниците. Една от най-добрите скиорки в света Лара Гут има връзка с идола на тийнейджърките Бастиан Бейкър. Певецът и алпийката не спират да си разменят снимки и суперлативи на страниците си в мрежата и нещата между тях явно са доста сериозни, отсече таблоидът "Блик".

Последното фото, с което Бастиан зарадва Лара, бе доста интимно. На него той позира гол до кръста след ски на балкон в курорта Кран Монтана. "Бъди щастлива, както са всички, когато те видя", написа бардът. "Ние сме само добри приятели", отсече Лара, но никой не се хвана на думите й. Медиите пък се чудя дали Бейкър няма да се появи и на балкона на Лара по време на предстоящото спускане за Световната купа в Италия.

Преди време обаче Бастиан имаше друга цел - Нина Добрев. Певецът се завъртя около нашето момиче през лятото. Актрисата посети неговото участие в Монтрьо, а след това швейцарецът я покани на фондю в Лозана. Преди това двамата се появиха под ръка на музикалните награди в Монако.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай