Перфектният уикенд с книгата за Чудесата

Искаш да прекараш перфектния уикенд? Подари си най-вълнуващото книжно пътешествие - из Чудесата на България.

Перфектният уикенд с книгата за Чудесата | StandartNews.com
  • Вземи уникалното издание с 40 от най-вълнуващите предания за символите на древното ни наследство

Искаш да прекараш перфектния уикенд? Подари си най-вълнуващото книжно пътешествие - из Чудесата на България.
Уникалното издание "40 легенди за Чудесата на България" е вече на пазара. По повод 10-ия юбилей на най-родолюбивата кампания "Чудесата на България" "Стандарт" за първи път събра в луксозна книга 40 от най-магнетичните предания за символите на древното ни наследство. Книгата съчетава историческите факти с митовете за Чудесата и е безценен пътеводител в историята както за учениците, така и за техните родители.

ВИЖ ОЩЕ: Уникалната легенда за златният рудник и маската на Агамемнон

Към всяко от Чудесата са представени и подходящи маршрути за културно-исторически туризъм, които всяко семейство може да измине. Студеният зимен уикенд е идеалното време да прочетеш легендите, да направиш своята собствена дестинация и щом малко се затопли да отидеш сред Чудесата на Българи. Книгата струва 15 лв. и може да се купи със "Стандарт" в големите магазини, бензиностанциите, малките търговски магазинчета и всички места, на които се продават вестници. Отделно изданието може да се закупи и от редакцията на "Стандарт". Заявки се правят на тел. 0885 138 529.

ВИЖ ОЩЕ: Балдуиновата кула и невярната царица. Легендата

Кампанията "Чудесата на България" в юбилейната десета година се провежда с подкрепата на българския еврокомисар Мария Габриел, която отговаря и за опазването на културно-историческото наследство в Европа. Тя е автор на предговора към "40 легенди за Чудесата на България". Специално послание към българите отправя и Пиет Яспър, вицепрезидент на "Европа Ностра" - най-голямата фондация на Европейската комисия за опазване на културно-историческото наследство, чийто президент е оперната звезда маестро Пласидо Доминго. "Стандарт" е носител на наградата на "Европа Ностра" за 2018 г.
Книгата "40 легенди за Чудесата на България" е и специалният ни подарък, за всеки, който се абонира за "Стандарт" през 2021 г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай