Нови награди за любимците на момичетата

Нови награди за любимците на момичетата  | StandartNews.com

Публиката в театър "Нокиа" в Лос Анджелис избухна в смях на церемонията за раздаването на Американските музикални награди. Водещият, рапърът Питбул, без да му мигне окото, се пошегува с указа на Барак Обама, който разрешава пребиваването в САЩ на 4,7 млн. нелегални имигранти. "Днес тук сме се събрали чернокожи и бели от Азия и Латинска Америка. И знаете ли какво? Президентът каза, че можем да останем! Бог да пази Америка!".

One direction станаха абсолютните победители на 42-рото издание на престижните отличия. Британците пребориха Иги Азалия от Австралия, Бионсе, Люк Брайън, Еминем, "Имаджин дрегънс", Джон Леджънд, Лорд, Кети Пери и Фарел Уилямс. Момчешката банда не само грабна статуетката за "Изпълнител на годината", но Midnight Memories беше признат за най-добър поп/рок албум, а те - за топгрупа на годината.

Въпросната Азалия обаче стремително върви към върха, след като изтръгна важна победа от Еминем и Дрейк. Тя спечели в две престижни категории - за най-добър рап албум на годината за The New Classic и стана номер едно в жанра. Отличия отидоха и при "Файф секъндс ов съмър" и Люк Брайън. В поп и рок стила щастливецът е Сам Смит, при дамите - Кейти Пери. Латино призът бе присъден на Енрике Иглесиас, който миналата седмица спечели три латино "Грами".

По времето, когато Джей Ло събираше погледите в "Нокиа" с вталената си фигура, нейният хореограф се размотаваше из Пловдив, информира вестник "Марица". Сео Фернандес и световната кубинска танцьорка Енерис Мулгадо разтърсиха с латино ритми "Лайпциг". За да бъдат танците още по-страстни, двамата се подсилваха със сладки изкушения - коктейлни череши. Кубинският хореограф спечели фенове с уъркшоп по регетон и кюбан. Близо 50 запалени почитатели на салсата от цяла България танцуваха с наслада, а градусът на настроението продължи до ранни зори. Сео и Енерис са звездите в англо-българския игрален филм Strictly Salsa The Beginning ("Улови ритъма"), чиито финални снимки се проведоха в Пловдив. Очакваната премиера е в началото на 2015 г. в кината в България и чужбина.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай