"НИЕ БЪЛГАРИТЕ" люлее НДК през ноември

"НИЕ БЪЛГАРИТЕ" люлее НДК през ноември  | StandartNews.com

Ансамбъл ЧИНАРИ с нетрадиционен спектакъл-кампания в подкрепа на българския танц и шевица по света

"НИЕ БЪЛГАРИТЕ" е най-новият спектакъл-кампания на ансамбъл ЧИНАРИ в подкрепа и популяризиране на българския танц и шевица по света. Събитието ще се състои на 24 ноември в зала 1 на НДК, а билетите за него вече са в продажба. Важна информация е, че до 18 октомври включително, те ще бъдат с промоционална цена - от 16 до 27 лв, а след това ще станат съответно от 20 до 30 лв. Освен в интернет (на www.ticketportal.bg) билети за "НИЕ БЪЛГАРИТЕ" ще могат да се закупят още от Билетен център в НДК, книжарници Booktrading, Office1Superstore, Гринуич, магазини Пикадили, На тъмно, бензиностанции OMV.

Освен невероятните танцьори от ансамбъл ЧИНАРИ, в "НИЕ БЪЛГАРИТЕ" ще се включат още група ETNOTIX, трио БУЛГАРИНА и Оркестъра за народна музика на Българското национално радио. Хореограф и режисьор на колоритния спектакъл е Асен Павлов, носител на ИКАР 2015г с ансамбъл ЧИНАРИ за спектакъла "ТРАКИТЕ".

"НИЕ БЪЛГАРИТЕ" ще поднесе на публиката неповторима комбинация от българска фолклорна музика, песни и танци, нетрадиционно представяне на традиционни български шевици и зрелищно надиграване на танцови двойки. На 24 ноември в НДК ще приключи първият етап от кампанията "НИЕ БЪЛГАРИТЕ", включила поредица от събития проведени в големите градове на България. Спектакълът в зала 1 ще бъде кулминацията й, а популяризирането на българския фолклорен танц и шевица ще продължи с още концерти, дефилета и други изяви в над двадесет от най-големите градове в света.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай