Неделя,

Лили Иванова за първи път на "Аполония"

От: Failed to load user -
3461
Лили Иванова за първи път на "Аполония"
A
A
A

За първи път в 30-годишната история на фестивала Лили Иванова ще пее от сцената на Амфитеатъра в Созопол

Созопол. 4-ти септември е датата, на която всички гости на Празници на изкуствата „Аполония" и почитатели Лили Иванова ще могат да чуят някои от емблематичните песни на певицата. Tя ще се качи на сцената на Амфитеатър „Аполония" за първи път в 30-годишната история на фестивала. Под съпровода на доказани музикални професионалисти, Лили Иванова ще придаде истински блясък на юбилея на най-големия културен фестивал в България.

Концертите на изпълнителката в Плевен, Русе, Дорич, Благоевград и Стара Загора, които бяха част от националното й турне, приключиха преди броени дни. Лили Иванова и музикантите за пореден път показаха ненадминат стил и класа, които се превърнаха в повод за бурните овации и одобрението на публиката. Преди да продължи с втората част от турнето си, една от най-ярките фигури на българската музикална сцена, ще се срещне с публиката в Созопол, по време на програмата на „Аполония".

Концертът ще включи eмблематични песни като „Реквием", „Икар", „Ела", „Искам те", „Рокля на цветя", „Без правила", „Щурче" и много други. На сцената заедно с Лили Иванова ще се качат Ангел Дюлгеров (китари, цигулка), Огнян Енев (пиано, тромпет, саксофон), Веселин Веселинов - Еко (бас), Орлин Цветанов (цигулка) и Росен Ватев (ударни).


Всички новини от категория Чудесата на България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com