Инфарктна ситуация за Крисия в Крим

Инфарктна ситуация за Крисия в Крим | StandartNews.com

От конкурса "Детска нова вълна" накарали нашето момиче да смени песен в последната минута

Страхотната Крисия е преживяла крайно негативни емоции, преди да регистрира поредния си световен триумф. Организаторите на конкурса "Детска нова вълна" в Крим я накарали абсолютно безапелационно да смени песен в последната минута. Чаровницата раздели второто място с руския дует "Дивите китари", а после се запозна и с Филип Киркоров, който е останал запленен от таланта й. "Той ме поздрави за представянето ми, каза много мили думи и се зарадвах. Поръча ми да предам поздрави на продуцентите ми Слави и Евгени Димитров. Публиката беше страхотна, запознах се с много приятели", сподели Крисия за bTV в пряко включване от дома й в Разград.

Майка й Ангелина обаче беше категорична - организационните проблеми са били повече от неприятни. Най-напред тийнейджърката и семейството й пристигнали чак на 6 август, а останалите малки певци били в Крим още на 1 август. "Голяма разлика има в организацията на Евровизия и на този конкурс. На първата репетиция разбрахме, че нашите песни са по-дълги от уточненото в техния регламент, според който трябва да са по две минути. Парчетата ни бяха около три минути. Никой не ни беше казал какво се иска от нас. Бяхме принудени само за час да сменим втората песен, която бяхме приготвили. Защото нашият избор не отговаряше на конкурсната програма", обясни майката. После Крисия показа детската си стая - с всички спечелени награди, много плюшени играчки, любимите й книги. "Понякога чета на сестричката ми приказки за лека нощ", разказа още тя.

Снимка: бТВ

Крисия вече има предложения за два нови проекта. Първият - песен със Слави Трифонов, за която разбрала едва преди ден. Вероятно дуетът ще бъде един от гвоздеите на грандиозния концерт на "Ку-ку бенд" през септември на националния стадион "Васил Левски". Днес пък получила мелодията и текста за съвместно парче с Кристо. "И аз не знам как издържам. Но все пак ми остава и време за игра", усмихна се Крисия, която през есента ще е в пети клас.

Тази вечер по bTV България ще чуем и видим 16-те деца, които се състезават в първия етап от избора на новия представител на страната ни в "Детската Евровизия 2015". Те ще заложат предимно на български класики и чуждестранни хитове, разкриха организаторите на конкурса.

Тринадесетото издание на "Детската Евровизия" ще се проведе на 21 ноември в зала "Арена Армеец" в София и ще се излъчи на живо по БНТ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай