Хип хоп на ски в Банско

Хип хоп на ски в Банско | StandartNews.com

80 световни хаус, техно и реге звезди забавляват гостите от сцени сред гората

Фестивалът за електронна музика загрява тези дни скиорите в Банско. Третото издание на Horizon Festival стартира в събота и ще продължи до 13 март. Цяла седмица посетители на ски зоната в Пирин ще се насладят не само на карането по пистите, но и на таланта на над 80 артисти от световните хаус, техно, бас, хип хоп и реге сцени.

Сред изпълнителите са Moodymann, Submotion Orchestra, Ben UFO, KiNK, Move D, DJ EZ.

Атрактивното събитие придава на курорта специфична атмосфера. Дневната и вечерна програма се случват на повече от 20 локации в най-добрите клубове и барове в града. Домакини на електронния саунд са таен планински хотел, сцена насред гората, средновековна банкетна зала, панорамна тераса и още изненадващи места.

Организаторите и община Банско канят всички фенове на музиката и зимните спортове да прекарат цяла седмица, наситена с много каране, песни и настроение. Билетът за целия период на фестивала е 100 лева. А за останалите има четиридневни билети за първата или втора част от седмицата на цена от 60 лева.

30 от най-добрите БГ диджеи ще отбележат в понеделник

Международния ден на професията си в "Бедрум премиум клуб". Партито започва в 22 ч и ще продължи до утре сутринта. Зад пулта ще се изявят Андрю, Димо, Жоро, Павел Петров, Саш, Милен, Стивън, които ще смесват различни стилове и тракове музика, която самите те продуцират. Диджей маратонът подкрепя благотворителната кауза "Да подпомогнем деца в нужда". Всички гости, за които входът е свободен, могат да дарят средства по време на събитието.

Орлин Горанов и Мариана Попова,

два от най-чувствените и покоряващи гласа на българската музикална сцена, излизат в дует в столичния ":PM" клуб на 11 март. Освен свои хитове и световни кавъри, те ще изпълнят "Чуй ме", "Lejos", "Докато питаш", "Все така", "Can you hear me" както и емблематичното парче "Светът е за двама".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай