Д-р Хаус идва

Хю Лори ще пее у нас на 11 юли в зала 1 на НДК

Д-р Хаус идва | StandartNews.com

Хю Лори, известен като талантливия и арогантен доктор Хаус, идва у нас на 11 юли.

Британският актьор и музикант ще изнесе концерт в зала 1 на НДК. Той пристига с групата си Copper bottom band. Новината беше потвърдена на официалния сайт на Лори. Турнето му започна вчера и доста ще го поизпоти. Доктор Хаус ще изнесе общо 20 концерта до 15 юли. Два дни преди да свири у нас, ще бъде в Истанбул, а веднага на следващия ден заминава за Букурещ.


Хю Лори има два издадени албума - Let Them Talk (2011), Didn't It Rain (2013). Музиката му е повлияна от блус, джаз, рок и арендби. Дисковете пожънаха голям успех на световните пазари. Let Them Talk оглави американския блус чарт и достигна до номер 1 в Аржентина и Австрия. Влезе и в топ 10 на класациите във Великобритания, Белгия, Чехия, Франция, Германия, Швейцария. Лори се изявява като мултиинструменталист - свири на пиано, китара, барабани, хармоника и саксофон.


Лори стресира феновете си в края на миналата година, че планира да завърши кариерата си в киното и да се посвети само на музиката. Според него тази сфера е по-жива. Хю казва, че вече е прекосил тънката линия. "Когато имаш желание да се скриеш зад чуждо лице и искаш да си зад различни маски, тогава взимаш решение да станеш актьор. А музиката - това е отказ от маските."

Така или иначе феновете ще могат да видят любимеца си още веднъж на големия екран. Актьорът в момента се снима във филма "Страната утре", който ще е завършен през януари следващата година.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай