Дъщерите на Би Би Кинг твърдят, че е бил отровен

Дъщерите на Би Би Кинг твърдят, че е бил отровен | StandartNews.com

Семейството на Би Би Кинг се изправя срещу бившия му мениджър Лаверн Тони заради „нечестното й влияние" върху завещанието на музиканта. Кралят на блуса почина на 14 май на 89-годишна възраст от усложнения, причинени от диабет.

Лаверн Тони е обявена за изпълнител на завещанието на Би Би Кинг, а дъщерите на музиканта я обвиняват, че е изхарчила милиони долари и също, че не е „квалифицирана, за да е изпълнител на завещанието". За момента Тони отказва да коментира обвиненията.

Две от дъщерите на Кинг - Пати Кинг и Карън Уилямс дадоха изявления поотеделно в които се усъмниха, че баща им е бил отровен. Те казаха, че говорят от името на всичките му единадесет деца и обвиниха Ларерн Тони и Майрън Джонсън. Двете жени съобщават, че не са били допускани при баща си през последните две седмици от живота му.

Полицията е започнала разследване на твърденията им. От там коментираха, че предварителните резултати от аутосията не дават индикации, че става въпрос за отравяне. Окончателните резултатите ще бъдат готови до месец и половина. Погребението на Би Би Кинг ще бъде на 30 май.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай