Крисия смая зрителите с "All About That Bass" (ВИДЕО)

 Крисия смая зрителите с "All About That Bass" (ВИДЕО) | StandartNews.com

София. Меган Трейнър успя да задмине Тейлър Суифт в класацията за сингли на Billboard. Пилотният сингъл на 20-годишната певица "All About That Bass" стигна номер едно и събра много повече популярност от "Shake It Off". Едно малко момиченце в България обаче успя да ги сложи в малкия си джоб с гласа си. Крисия, която спечели второ място на детската Евровизия в Малта, се развихри този петък в "Шоуто на Слави". Талантливата певица смая зрителите с невероятно изпълнение в рубриката "Запознай се с малките".

Момиченцето от Разград, която е любимка на Слави, изпълни "All About That Bass" на кака си Меган и получи множество овации от публиката за песента и сценичния си тоалет. Този път стилистите на Слави я бяха преобразили с дрехи като на голямо момиче, а очилата с дебела рамка и панделката на главата я направиха още по-сладка от всякога.

"Чаровната Крисия отново ме омая", пише зрител на страницата на "Шоуто на Слави" в социалната мрежа Фейсбук. "Крисия беше уникална", коментира друг под видеото с изпълнението на момиченцето и вицовете на г-н Андреев.

Тези дни стана ясно, че 21-годишен швед се впечатлил от представянето на българските таланти на "Евровизия"  и им направил техни лего варианти. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай