17 звезди пеят химна на Детската Евровизия

17 звезди пеят химна на Детската Евровизия | StandartNews.com

Младите таланти се запознаха на записа в националното радио

Вчера в София пристигнаха звездите, които ще участват в Детската Евровизия. Първата среща на талантите от Австралия, Албания, Армения, Беларус, България, Грузия, Ирландия, Италия, Македония, Малта, Русия, Сан Марино, Словения, Сърбия, Украйна, Холандия и Черна гора бе в студио 1 на Българското национално радио. Там те записаха химна на тазгодишния конкурс "Discover", чието заглавие е съзвучно с едноименното мото на събитието тази година -"Откривай". По традиция всяко издание на детския конкурс има обща песен, която се изпълнява от участниците. Автори на музиката на химна са Евгени Димитров-Маестрото, Васил Иванов-Декстър и режисьорът на шоуто на Детската Евровизия - Гордън Бонело.

Текстът е на Мат Мушу, който написа и общата песен за миналогодишното издание на конкурса. От сцената в зала "Арена Армеец" песента ще прозвучи в изпълнение на всички участници в конкурса, детския хор на БНР и българските звезди Крисия, Хасан и Ибрахим

Химнът на Детската Евровизия 2015 вече звучи на Терминал 2 на летище София, както и на борда на самолетите на авиокомпания "България Ер".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай