Иван Христов пред форума на "Стандарт": Държавата, това наистина сме ние

Медийното говорене трябва да се промени изоснови

Иван Христов пред форума на "Стандарт": Държавата, това наистина сме ние | StandartNews.com

Какво е Бранд България? Отговорът, който Андрей Арнаудов и аз даваме е, че Бранд България трябва да представя начина ни на мислене. Ако той не бива променен, всичко ще се превърне в  хаос. Това каза, водещият и продуцент Иван Христов на форума  на “Стандарт” и Националния борд по туризъм “ Бранд България - модерният разказ за културата и туризма”.

Стартовата за годината дискусия за създаването на Бранд България бе организирана от медия „Стандарт” в партньорство с Националния борд по туризъм и Общество „Културно наследство” - българския представител на най-голямата европейска организация за опазване на културното наследство Европа Ностра. Конференцията се проведе с институционалното партньорство на Министерство на туризма и Министерство на културата.

Нашите три основни приоритета са :

Медийното говорене трябва да се промени изоснови и имиджа на страната да се опази;Маркетинг стратегия за България; Правителство и бизнес с непрестанен диалог за българите тук и извън България.

Житейска мисия на " Bulgaria Want's You" е връщане към средата, в която отглждаме децата си. Държавата, това наистина сме ние! Kакто господин Захаериев казва конкуренцияата на държави е тежка, затова за нас темата е демографията. когато бранда е България, а тя се нуждае от българи. Те трябва да избират дали да останат или да се върнат в държавата си.

Нека всички дадем промяната на тези хора!

 

Моника от екипа на Иван:

Всичко трябва да се случи в правилното време. 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай