Hammerfall пристигнаха за финала на Kavarna Rock 2015

Hammerfall пристигнаха за финала на Kavarna Rock 2015 | StandartNews.com

Unisonic избраха фестивала за сбогуване със своя барабанист

През последните два дни рок столицата на България не спира да посреща някои от най-големите имена в рок музиката. По-рано днес на летището във Варна пристигна шведската пауър метъл група Hammerfall, които ще стъпят на сцената на Kavarna Rock 2015 за третата последна вечер от юбилейното издание на фестивала.

Десетата годишнина на най-голямото събитие за рок музика в България изискват едно невероятно шоу, което ще бъде запомнено с групи като Delain, Kamelot, Unisonic и Whithin Temptation.

Появата на Unisonic донесе две големи новини за българските фенове. След невероятни проекти и групи, които ще останат в историята, Майкъл Киске избра сцената на феста за своята първа среща с България. За групата моментът беше специален и поради още един факт – последното участие на барабаниста на Unisonic – Коста Зафирио.

„Публиката в България е страхотна! Днес видях много познати лица", сподели вокалът от Kamelot, който призна, че се чувства изключително добре с българските фенове. Whithin Temptation също не скриха удоволствието си от взривяващото посрещане на хилядите фенове на стадиона, които достигнаха върха на еуфорията по време на издържаното шоу на Шарон ден Адел и останалата част от бандата.

Тази вечер ще продължи да покачва нивото на адреналин с появата на звезди като Candlemass, UFO, Hammerfall и Twisted Sister. Рок и метъл легендите ще се появят за самия финал на един дълъг уикенд, изпълнен със страхотни емоции, хубава бира и истинска музика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай