Б.Т.Р. & Христо Мутафчиев с акустичен концерт на Аполония

Б.Т.Р. & Христо Мутафчиев с акустичен концерт на Аполония  | StandartNews.com

На 2 септември в програмата на фестивала „Аполония", Созопол ще се състои премиера на най-новия проект на Христо Мутафчиев и Б.Т.Р. – акустичен концерт – спектакъл със специални гости Мариана Попова и Александър Филчев – Санеца. Начало - 21 часа.

В проекта са включени песни от репертоара на Б.Т.Р., Мариана Попова, убийствено добрата дуетна балада „Несбъдване", акустични версии на световни хитове и разбира се много смях в разговорите на бандата и Христо Мутафчиев.
Близки приятели, харизматичният актьор и момчетата от Б.Т.Р. близо десетилетие реализират съвместни проекти на музикалната и театрална сцена. Първият им изключително успешен unplugged концерт „Христо Мутафчиев и приятели от Б.Т.Р." е на „Варненско лято" 2008 г., следват концерти в летния театър Пловдив, „Аполония" Созопол, десетки концерти в страната, участие на Христо Мутафчиев на Джулай морнинг и мн. др. Актьорът участва във видеоклиповете на бандата „Добро момче" и „Коледа".

Акустичният концерт-спектакъл на „Аполония" отново ще бъде изпипан с безкомпромисна класа във всички компоненти – музика, визия, шоу, звук, настроение, гости и динамика, съобщават организаторите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай