Бодигард съди Елтън Джон за сексуално посегателство

Бодигард съди Елтън Джон за сексуално посегателство | StandartNews.com

Бивш бодигард е завел дело за сексуално посегателство срещу Елтън Джон. Искът е подаден в Лос Анджелис. Според документи бившият охранител Джефри Уенингър обвинява звездата, че нееднократно е извършвал неприлични деяния спрямо него и е изричал непристойни думи, докато е бил негов служител през 2014-а. В един от предполагаемите инциденти певецът е бръкнал в бельото на бодигарда в опит да го хване за гениталиите, докато двамата са се намирали в автомобил. Уенингър твърди, че работодателят му го е подканил "да извади половия си орган" и "да каже здравей на чичо Елтън". В друг случай певецът е стискал зърната на гърдите на бодигарда, като деянието му отново е било придружено от непристойни думи.

Уенингър, който е напуснал службата си при сър Елтън Джон през септември 2014 г., твърди, че нееднократно се е опитвал словесно и физически да отклони сексуалните опити за сближаване на певеца. Адвокатът на компанията на изпълнителя "Рокет Ентъртейнмънт Груп" Орин Шнайдер разпространи изявление, в което отрича твърденията на Уенингер.

"Необоснованото съдебно обвинение е повдигнато от недоволен бивш служител по сигурността, който иска да получи незаслужено възнаграждение. Тези твърдения са неверни и противоречат на многобройни предишни изявления на същия тъжител. Ние няма да се предадем пред поредната злоупотреба със съдебната система", гласи комюникето на Шнайдер.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай