Wizz air отменя полетите си до Северна Италия

Полетите от София и Варна до Милано Бергамо ще бъдат напълно спрени до 3 април

Wizz air отменя полетите си до Северна Италия | StandartNews.com

Авиокомпанията Wizz air днес обяви, че спира полетите си до Милано, Тревизо и Бергамо. Отмяната е заради блокирането на северноиталианския регион в опит да се овладее огнището на коронавируса. Напълно спрени до 3 април ще бъдат и полетите от София и Варна до Милано Бергамо. Засегнатите от тази промяна пътниците с резервации, са информирани своевременно. Те ще бъдат пренасочени към алтернативен маршрут на възможно най-ранна дата.

Клиентите, които са резервирали директно на wizzair.com или през мобилното приложение на авиокомпанията, ще получат известие по имейл, в което им се предлага безплатна промяна на резервацията за нова дата, пълно възстановяване на първоначално заплатената сума или 120% възстановяване на сумата като кредит в техния WIZZ профил. Пътниците могат да избират между изброените опции, като кликнат върху линка в уведомителния имейл и посочат най-добрата за тях опция чрез платформата за самообслужване на Wizz Air.

Важно е да се знае, че авиокомпанията може да информира само пътниците, които са направили своята резервация чрез wizzair.com или мобилното приложение на авиокомпанията. Пътниците, които са направили своите резервации чрез туристически агенции - включително онлайн туристически агенции, трябва да се свържат с компанията, от която са закупили билетите си.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай