Vivacom предлага 20% отстъпка на застраховки в дигиталната си платформа през март

С дигиталната платформа потребителите няма нужда да ходят до офис на застраховател

Vivacom предлага 20% отстъпка на застраховки в дигиталната си платформа през март | StandartNews.com

Vivacom и Boleron предлагат на потребителите 20% отстъпка на три от основните застраховки в общата си платформа за онлайн застраховане – „Пътуване в чужбина“, „Автокаско“ и „Имущество“ през целия март. Специалното предложение е част от стремежът на телекома да предлага удобни и достъпни застрахователни услуги по всяко време на денонощието.

С дигиталната платформа потребителите няма нужда да ходят до офис на застраховател, защото могат удобно навсякъде и по всяко време да изберат застраховка, да я платят онлайн и да получат полицата по имейл. Офертите се изготвят директно от системите на застрахователите и са изключително удобни за сравнение. Потребителите няма нужда да правят предварителна регистрация – профилът им се създава автоматично след сключване на застраховка. А при следваща покупка на застраховка от платформата, техните данни ще се зареждат автоматично. Платформата е достъпна за всички потребители, независимо дали са клиенти на телекома.

В онлайн платформата потребителите имат възможност да сключат и още застраховка „Гражданска отговорност“, „Планинска застраховка“ и „Екстремни спортове“. Те получават персонализирани оферти с цени в реално време, единствено с въвеждането на регистрационния номер и номера на талона на своя автомобил. 

Пълните условия и подробна информация за покритието на онлайн застраховките от Vivacom можете да видите ТУК.

Отстъпката е валидна за сключени застраховки „Автокаско“, „Имущество“ и „Пътуване в чужбина“ от ЗАД „Булстрад Виена Иншурънс Груп“, ЗК „УНИКА“ АД и ЗК „Лев Инс“ АД.

Застрахователните продукти и услуги се предоставят чрез посредничеството на Виваком България ЕАД, ЕИК: 831642181 – застрахователен брокер с номер на удостоверение 552-ЗБ от 18.10.2022 г. и Болерон Консултинг ЕООД, ЕИК: 102764975 – застрахователен брокер с номер на удостоверение 721-3Б от 01.12.2020 г., издадени от Комисията по финансов надзор.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай