Вълка от Уолстрийт гостува в София на 7 април

Вълка от Уолстрийт гостува в София на 7 април | StandartNews.com

Джордан Белфърт, известен като Истинския Вълк от Уолстрийт, пристигна в София на 7 април 2015 г. за еднодневно обучение „Техники за продажби и убеждаване по системата на Джордън Белфърт". Събитието се провежда в Sofia Event Center в Парадайс Център.

Звездата на Белфърт изгрява през 90-те години, когато прави шеметна кариера в продажбите на Уолстрийт. Печели по 50 милиона долара на година и така си печели прякора „Вълка от Уолстрийт". Разследван от американските власти за измами и манипулации. Лежи 22 месеца в затвора и се раздяла със съпругата си. За малко са изгуби всичко, но днес той е консултант на повече от 50 международни компании.

През 2013 година Мартин Скорсезе снима филм за живота на Белфърт. Главната роля изпълни Леонардо ди Каприо и мнозина, включително бившата жена на Белфърт коментираха, че някои от представените събития във филма не отговарят на истината.

Обучението му „Система на пряка линия" дава възможност на практически всяка компания или физическо лице, независимо от възраст, образование или социално положение, да постигне предприемачески успех, без да жертва своите ценности и етика.

Сесиите в обучението на Белфърт са структурирани така, че да отговарят на изискванията на професионалисти с различен профил. Стилът на Белфърт е директен и провокативен, а бизнес системата му е определяна като най-мощната, разработвана някога.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай