Понеделник,

УниКредит и Инвестбанк отново с безлихвено кредитиране

От: Редактор -
УниКредит и Инвестбанк отново с безлихвено кредитиране
A
A
A

УниКредит Булбанк и Инвестбанк са първите банки-партньори на ББР, които възобновяват приема на документи по програмата за безлихвено кредитиране на физически лица, лишени от възможността да полагат труд поради пандемията от COVID-19.

По програмата ББР гарантира заеми до 6 900 лв., включително за кредитиране и на граждани, които са били в неплатен отпуск поради пандемията, а в настоящия период на наложени ограничителни противоепидемични мерки са безработни. 

Кандидати могат да бъдат служители, които са били в принудителен неплатен отпуск или самоосигуряващи се, чиято дейност е била временно прекъсната заради извънредната обстановка. Максималният срок на погасяване е 5 години, с минимум 6 месеца и максимум 24 месеца гратисен период. Заемите са освободени от такси, комисиони и неустойки.

С РМС 194/05.03.2021 г. бе одобрено увеличение на бюджета по програмата. ББР работи по сключването на допълнителни споразумения с останалите банки-партньори, така че да може да започне отново приемът на заявления.

Гражданите, които желаят да кандидатстват дистанционно за безлихвен заем, могат да направят това и в предстоящите съботно-неделни дни в сайта на УниКредит Булбанк: https://www.unicreditbulbank.bg.

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички