Петък,

"Ти и Lidl за по-добър живот" с приз за връзки с обществеността

От: Иван Ватахов -
A
A
A

Инициативата на Лидл България „Ти и Lidl за по-добър живот“ е сред отличените от журито на ПР Приз като се класира на трето място в оспорваната категория „Кампания за социална корпоративна отговорност“.

Двадесетото юбилейно издание на конкурса на Българското дружество за връзки с обществеността привлече вниманието на 23 организации, които кандидатстваха за професионално признание със 74 комуникационни проекта.

„Благодарни сме за признанието, което ни гласува журито на конкурса. За нас отговорността е ключов приоритет, залегнал в основата на бизнес модела на Lidl, който намира израз във всеки аспект на нашата дейност, включително в грижата за обществото. Именно затова приемаме отличието на нашата инициатива като признание за тригодишните ни усилия в тази посока. Въпреки предизвикателствата тази година, организациите, подкрепени от третото издание на „Ти и Lidl за по-добър живот“, вече отчитат напредък в дейностите и споделят първи резултати. В момента 22 организации са в процес на текуща реализация на своите проекти“, споделя Елица Георгиева, ръководител „Корпоративни комуникации“ на Лидл България.

До броени дни ще стартира и видео поредица на корпоративния YouTube канал на Лидл България, която ще представи едни от най-интересните инициативи, довели до реални промени в малки населени места в страната и в различни общности.

Най-голямата социално отговорна инициатива на Лидл България се реализира в партньорство с Фондация „Работилница за граждански инициативи“ и Български дарителски форум. Нейната основна цел е да помага на хората от различните региони в страната да водят по-качествен и пълноценен начин на живот като подкрепя социално значими проекти на граждански организации в цялата страна в 4 основни области – образование, околна среда, култура и исторически наследство, активен начин на живот. 73 проекта на неправителствени организации от 44 населени места са срещнали подкрепа в рамките на инициативата за период от три години, а дареният фонд е в размер на 545 000 лв.

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички