Тематични летни награди ще зарадват потребителите на Lidl Plus

Веригата раздава 100 грила и купони за пазаруване за 200 лв. през целия юни

Тематични летни награди ще зарадват потребителите на Lidl Plus | StandartNews.com
  • Веригата раздава 100 грила и купони за пазаруване за 200 лв. през целия юни

Lidl ще зарадва потребителите на мобилното приложение Lidl Plus с тематични летни награди. През целия юни всяка покупка над 30 лв., маркирана на касата с приложението, може да донесе на 100 късметлии чисто нов грил, с който да стартират своите летни преживявания, както и купони за пазаруване на стойност 200 лв., които да използват през приложението Lidl Plus.

Потребителите на веригата могат да се включат в играта без значение от продуктите, които са закупили. Регистрацията за участие става активна с няколко много прости стъпки - клиентът трябва да сканира своя Lidl Plus на касата, да има покупки за минимум 30 лв. и да потвърди участието си в играта след това, отново в приложението. За всяка покупка в Lidl на стойност минимум 30 лв. в един касов бон, за периода на играта, се регистрира едно участие, за 60 лв. две и т.н. в зависимост от сумата в конкретния касов бон.

Победителите ще бъдат теглени всеки понеделник от 01.06.2022 г. до 04.07.2022 г. и ще бъдат обявявани най-късно в сряда на съответната седмица на: www.lidl.bg/grill, където са и общите условия на играта.

Приложението Lidl Plus дава възможност на потребителите на Lidl да намират най-добрите оферти и да се възползват от редица намаления не само в магазините, но и извън веригата с атрактивни оферти от партньорите на Lidl като бензиностанции OMV, различни видове застраховки от SDI, езикови училища „Интелект“, верига аптеки SoPharmacy и още много. Утвърденото приложение не само дава възможност за бърза и лесна организация на покупките за дома, чрез дигиталните брошури и касови бележки, но и активно подкрепя потребителите, като им дава възможност да разнообразят седмичния си пазар с различни купони, включително и такива, които са индивидуално подбрани за всеки потребител на приложението.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай