Четвъртък,

Тематични летни награди ще зарадват потребителите на Lidl Plus

От: Стандарт -
419
Тематични летни награди ще зарадват потребителите на Lidl Plus
A
A
A
  • Веригата раздава 100 грила и купони за пазаруване за 200 лв. през целия юни

Lidl ще зарадва потребителите на мобилното приложение Lidl Plus с тематични летни награди. През целия юни всяка покупка над 30 лв., маркирана на касата с приложението, може да донесе на 100 късметлии чисто нов грил, с който да стартират своите летни преживявания, както и купони за пазаруване на стойност 200 лв., които да използват през приложението Lidl Plus.

Потребителите на веригата могат да се включат в играта без значение от продуктите, които са закупили. Регистрацията за участие става активна с няколко много прости стъпки - клиентът трябва да сканира своя Lidl Plus на касата, да има покупки за минимум 30 лв. и да потвърди участието си в играта след това, отново в приложението. За всяка покупка в Lidl на стойност минимум 30 лв. в един касов бон, за периода на играта, се регистрира едно участие, за 60 лв. две и т.н. в зависимост от сумата в конкретния касов бон.

Победителите ще бъдат теглени всеки понеделник от 01.06.2022 г. до 04.07.2022 г. и ще бъдат обявявани най-късно в сряда на съответната седмица на: www.lidl.bg/grill, където са и общите условия на играта.

Приложението Lidl Plus дава възможност на потребителите на Lidl да намират най-добрите оферти и да се възползват от редица намаления не само в магазините, но и извън веригата с атрактивни оферти от партньорите на Lidl като бензиностанции OMV, различни видове застраховки от SDI, езикови училища „Интелект“, верига аптеки SoPharmacy и още много. Утвърденото приложение не само дава възможност за бърза и лесна организация на покупките за дома, чрез дигиталните брошури и касови бележки, но и активно подкрепя потребителите, като им дава възможност да разнообразят седмичния си пазар с различни купони, включително и такива, които са индивидуално подбрани за всеки потребител на приложението.


Всички новини от категория Бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички