Теленор приема предварителни поръчки за Sony Xperia 1 II

Xperia 1 II ще се предлага в магазините на Теленор и чрез Купи онлайн от 19 юни

Теленор приема предварителни поръчки за Sony Xperia 1 II | StandartNews.com

Теленор стартира предварителни поръчки на новия флагман на Sony Xperia 1 II. Клиентите, които изберат предварителна поръчка, ще получат устройството в комплект със слушалки Sony WH-1000XM3, а поръчките са възможни чрез Купи онлайн между 1 и 18 юни. Xperia 1 II ще се предлага в магазините на Теленор и чрез Купи онлайн от 19 юни.

Sony Xperia 1 II предлага някои от водещите технологии на компанията. Сред тях е камерата, която разполага с три 12MP сензора, оптика Zeiss и широкоъгълен, ултра-широкоъгълен и телефото обективи, както и 3D iToF сензор. Камерата предлага продължително снимане с до 20 кадъра в секунда и автоматично изчисляване на фокуса и експозицията до 60 пъти в секунда, както и набор от технологии за по-бърз и прецизен автофокус, поддръжка на RAW и професионален режим на снимане, вдъхновен от фотоапаратите Sony Alpha. Xperia 1 II предлага Cinema Pro режим с технологии от CineAlta за прецизно управление на камерата при заснемане на видео.

Дисплеят на Sony Xperia 1 II е с 6.5-инчов размер, OLED панел, 4K резолюция и съотношение 21:9, като поддържа HDR и цветовия обхват DCI-P3. Моделът разполага със стерео говорители, поддържащи Dolby Atmos и поддържа технологията 360 Reality Audio. Процесорът е Snapdragon 865 с вътрешна памет от 256GB и 8GB RAM. Батерията е с капацитет 4000 mAh и поддържа бързо зареждане, както и Qi безжично зареждане.

Теленор ще предлага за предварителна поръчка Sony Xperia 1 II в комплект със слушалките Sony WH-1000XM3 от 1.06.2020 до 18.06.2020 на цена от 1379.99 лв. при плащане в брой, с двугодишен договор за Тотал+ 51.99 или на лизинг за 64,99 лв. на месец с двугодишни договори за лизинг и за мобилни услуги за същия план. Бройките на Sony Xperia 1 II в комплект със слушалки Sony WH-1000XM3 са ограничени, като след изчерпването им клиентите ще могат да поръчат смартфона самостоятелно.

Пълна информация за това и други предложения на Теленор е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай