Теленор отваря офис на открито в парка

Тази година офиси в парка ще има в София, Пловдив, Варна и Бургас

Теленор отваря офис на открито в парка | StandartNews.com

На 10 юни Теленор отново отваря офис в парка – креативно пространство за всички, които искат да работят на открито. След успеха на пилотното издание през 2018 г., тази година желаещите да се наслаждават на свободата да работят от парка ще могат да го направят в четири града в страната – София, Пловдив, Варна и Бургас.

„Офис на открито“ от Теленор ще отвори врати от 10 до 14 юни в София и ще бъде домакин на всички желаещи да работят в парка всеки ден от 9 до 18 часа. Креативният офис ще бъде разположен на познатата на посетителите от миналата година локация в парка „Заимов“, в непосредствена близост до Драматичен театър „София“. Той ще с около 40 работни места и ще предлага всички необходими условия за успешна работа извън стените на обичайния офис – работно пространство с удобни мебели и бърза интернет връзка, благодарение на отличната мобилна мрежа на Теленор.

От 17 юни до 21 юни пък „Офис на открито“ ще посети Пловдив, а във Варна и Бургас инициативата ще осигури по-лесна адаптация към работния процес в първите дни след летните отпуски през септември.

Теленор ще се погрижи да направи посещението на офиса в парка не само приятно, но и допълнително полезно със серия от безплатни уъркшопи и презентации. С тях телекомът цели да подпомогне SOHO (small office, home office) потребителите, фрийлансърите и предприемачите с полезни за тях инструменти, познания, съвети и споделен опит, за да бъдат още по-успешни и ефективни и в крак с последните тенденции на пазара. По време на мини-събитията посетителите ще се запознаят с новости и успешни практики в дигиталната среда, в това число финансови разплащания, социални медии, мобилна фотография, забавления за свободното време и други.

С развитие на технологиите се увеличава броят на т. нар. „дигитални номади“, които искат да развиват своята кариера със свободата да работят от различни места. Това е причината все повече компании да дават възможност за избор на своите служители да работят дистанционно. В същото време, тази тенденция допринася и за увеличаващия се брой на работещите от споделени офис пространства на открито – в парка, на плажа, в планината и т.н. Всичко от което тези потребители се нуждаят, е удобно и вдъхновяващо пространство и бърза интернет връзка.

Подробна информация за програмата на събитията в „Офис на открито“ от Теленор ще бъде публикувана в страницата на специално създаденото Facebook събитие.

Теленор е водеща телекомуникационна компания с над 3 милиона активни потребители в България. От 1 август 2018 г. Теленор България, заедно с Теленор Унгария и Теленор Сърбия и Черна Гора, са част от PPF Group.
PPF Group инвестира в множество пазарни области - банкови и финансови, телекомуникации, машиностроене, биотехнологии, застраховане, недвижими имоти и селско стопанство. PPF Group оперира в Европа, САЩ и Азия. Групата притежава активи на стойност над 45 млрд. евро (към 31 декември 2018 г.).

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай