Световно признание за Рефан България

Световно признание за Рефан България | StandartNews.com

"Рефан България" получи световно признание. Лидерите в производството на аромати за фина парфюмерия и козметика "Ман", чиито оборот надвишава 1 милиард долара и разполагат с производствени бази в 25 държави, награди "Рефан България" за 20-годишно ползотворно сътрудничество в областта на иновациите и налагане на нови стандарти в парфюмерията и козметиката.

Це­ре­мо­ни­я­та се със­тоя във френ­ско­то по­сол­ство и под до­ма­кин­ство­то на Н.Пр. г-н Кса­вие Ла­пер дьо Ка­бан, пос­ла­ник на Фран­ция в Бъл­га­рия. Той съ­пос­та­ви 20-го­диш­но­то пар­тньор­ство на "МANE" и "REFAN" с пор­це­ла­на - си­но­ним на ка­чес­тво, тра­ди­ции, уме­ние за нап­ра­ва, за фи­нес и еле­ган­тност, как­ви­то са от­но­ше­ни­я­та меж­ду френ­ска­та и бъл­гар­ска­та фир­ма.
Са­ман­та Ман - част от пе­то­то по­ко­ле­ние нас­лед­ни­ци на елит­на­та све­тов­на пар­фю­ме­рий­на фир­ма в Граc, къ­де­то е люл­ка­та на френ­ска­та пар­фю­ме­рия, връ­чи 9-ки­лог­ра­мов пла­кет на уп­ра­ви­те­ля на "Ре­фан" Ан­гел По­пов.

Сът­руд­ни­чес­тво­то меж­ду "Mан" и "Ре­фан Бъл­га­рия" се ко­ре­ни в да­леч­на­та 1994 г. и доп­ри­на­ся мно­го за ус­пе­ха на бъл­гар­ска­та ком­па­ния на ев­ро­пей­ския и све­тов­ния па­зар за пар­фю­ме­рия. Със сво­и­те над 400 бу­ти­ка в 28 дър­жа­ви на 5 кон­ти­нен­та, с гъв­ка­ви­те фор­ми на биз­нес и мо­дер­на фран­чай­зинг сис­те­ма, с над 2000 про­дук­та в пор­тфо­ли­о­то "Ре­фан Бъл­га­рия" е сред най-по­пу­ляр­ни­те във Фран­ция и по све­та бъл­гар­ски про­из­во­ди­те­ли.

Текстове под снимки:

1. Уп­ра­ви­те­лят на "Ре­фан" Ан­гел По­пов, Са­ман­та Ман, Со­ло­мон и Гер­га­на Па­си и бел­гий­ски­ят пос­ла­ник Н.Пр. Аник Ван Кал­стър

2. Ан­гел По­пов с Н.Пр. г-н Кса­вие Ла­пер

3. Саманта Ман и Ангел Попов

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай