Четвъртък,

Стартират директни полети от България до Сейшелите през януари 2022

От: Стандарт -
678
Стартират директни полети от България до Сейшелите през януари 2022
A
A
A

10 януари 2022 г., София. Първият чартърен полет за 2022 година от България до Сейшелските острови стартира през януари. Той ще се реализира със съдействието на най-голямата сейшелска туроператорска компания „7South“, българската туристическа агенция „Luxutour“ и Генералното почетно консулство на Република Сейшели в България. Всички пътници на борда на първия полет ще бъдат посрещнати със специални награди, осигурени от сейшелското правителство.

Новите директни полети започват на 28 януари 2022 г. и ще свързват София с най-големия остров на Сейшелите – Махе. Екзотичната страна стана все по-популярна сред българите, които сега ще бъдат значително улеснени при пътуването си до там.

Сейшелските острови са сред най-безопасните и лесно достъпни дестинации в настоящата пандемична обстановка. Близо 80 процента от населението на страната е напълно ваксинирано, а българите се допускат само с негативен PCR тест, без изискване за карантина и в двете посоки.

„Щастливи сме, че даваме възможност на повече хора да се докоснат до чудесата на това райско кътче – Сейшели. Чартърните полети са огромно предимство за българските граждани, особено сега, когато могат да се възползват от облекчените мерки за влизане и пребиваване в страната“, каза Максим Бехар, Почетен генерален консул на Република Сейшели в България.

„Сейшелските острови са сред топ желаните дестинации в България и заедно с регионалните ни партньори Мarbro Tours, Exotic Holiday и Planet Travel Center ще ги направим и една от най-посещаваните. Дестинацията е известна със смайващо красивите си плажове с тюркоазено сини води и бял фин пясък, около тях – кокосови палми, а под водната повърхност – уникално разнообразие от пъстри корали, риби и други морски обитатели. Истинска наслада за всички, които обичат да се гмуркат“, каза Петър Стоянов, основател на „Luxutour“.   

Дати на директните полети до Сейшели:

28 януари 2022 – 06 февруари 2022

25 февруари 2022 – 06 март 2022

Повече информация за полетите:

София – Джибути     19:40 – 02:00 (+1)

Джибути – Махе       02:40 – 07:00

Махе – Джибути       21:00 – 23:10

Джибути – София     23:50 – 04:35 (+1)

За допълнителна информация, моля, свържете се с M3 Communications Group, Inc.

на тел. 02/ 818 70 10 и press@m3bg.com.


Всички новини от категория Бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията