През юни от A1: Флагманите на Samsung – със смарт часовник на половин цена

Промоцията обхваща моделите Watch4 и Watch4 Classic

През юни от A1: Флагманите на Samsung – със смарт часовник на половин цена | StandartNews.com

Елегантен дизайн, мощен хардуер и добра цена – това описание е подходящо както за топ смартфоните на Samsung, така и за „умните“ часовници на компанията. Сега потребителите могат да ги комбинират на промоционална цена в магазините на A1 или онлайн на A1.bg.

В периода 1-22 юни всеки, закупил Galaxy S22 Ultra, S22+, S22 или Galaxy Z Flip3, ще може да добави към покупката си Samsung Watch4 или Watch4 Classic с 50% отстъпка.

Часовниците са добре познати на любителите на технологиите и здравословния начин на живот у нас. Те са с икономичен и мощен процесор, изработен по 5-нанометрова технология и имат изцяло нов биоактивен сензор с тройна функция, денонощно следяща обема на кислород в кръвта, сърдечния ритъм и телесния състав. Смарт часовниците от серията Watch4/Watch4 Classic могат да мерят кръвното налягане и да правят ЕКГ измервания на своя притежател.

Основните разлики между Watch4 и Watch4 Classic са в дизайна – Watch4 е с по-спортни черти и каишка от  издръжлив флуороеластомерен материал, докато Watch4 Classic е с въртящ се безел и неръждаемо тяло. Двата модела се предлагат в по-компактен и по-голям размер – 40 мм и 44 мм (Watch4) и 42 мм и 46 мм (Watch4 Classic). И в двата случая по-големият е с 1,46-инчов Super AMOLED екран, а по-малкият – с 1,19-инчов. Наличен е NFC чип, който поддържа Google Pay – можете да използвате часовника си вместо банкова карта.

Поддържат се над 100 различни фитнес активности, като за някои от тях е възможно Watch4 да поддържа връзка с други съвместими устройства на Samsung като телевизор. Софтуерът поддържа жестово управление, а батерията гарантира до 40 часа автономия и под 2 часа време за зареждане до 100%.

Кампанията продължава до изчерпване на количествата, което, при подобна цена за смарт часовник от висок клас, може да е много скоро.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай