Пет вида клиенти, които пазаруват с Lidl Plus

Умни решения помагат да организираме пазара лесно и удобно

Пет вида клиенти, които пазаруват с Lidl Plus | StandartNews.com

Да си потребител в днешно време е приключение. Отвсякъде виждаме какви ли не продукти и услуги. Заливат ни с реклами и оферти, а и все ще се намери някой, който да ни каже, че сме прекалени консуматори и трябва да живеем по-просто. Да, но реалността е друга и за да  можем да отговорим на собствените си и на нуждите на цялото семейство, ни трябва нов подход и поглед върху света на пазаруването.

В такива моменти на помощ идват умните решения. Защото технологиите не са плюс само и единствено, когато става дума за най-новия модел телефон и най-горещата нова социална платформа, а и когато правим всички онези малки ежедневни неща - като да напазаруваме за седмицата например.

Какво означава да пазаруваш умно ли? Да можеш лесно и удобно да организираш пазара си. Да разчиташ на винаги свежи промоции, които ти дават повече от намаление и да знаеш, че в края на месеца си успял да спестиш за онази играчка, за която детето те моли от седмици. Ами да, ако за теб това е реалност, то е защото използваш смарт приложението Lidl Plus.

И за да не сме голословни, както и да ти покажем, че и за теб има удобно местенце в групата на неговите потребители, събрали сме пет типа хора, които използват Lidl Plus - просто защото знаят как да пазаруват с мисъл и да излязат на плюс.

Майсторът спестовник

Това е онзи човек, който всяка сутрин в четвъртък пие кафето си с брошурата на Lidl за следващата седмица. Знае наизуст кое къде стои в магазините и лесно ще ви упъти, ако случайно не сте редовен потребител там. Този типаж знае и че, когато използва Lidl Plus редовно цял месец, сканира го винаги на каса и се възползва от всички промоции, в края на месеца ще има над 100 спестени лева - за нещо специално или просто ей така, защото да пестим е умно.

Приключенецът

Най-лесно ще го разпознаете по време на тематични седмици в Lidl. Винаги в търсене на най-новия и интересен Lidl продукт, който да му стане любим. Този тип потребител е нащрек за по-любопитни промоции в приложението и следи кога ще се появи намаление за нещо по-така, нещо екзотично, с което после да се похвали в офиса.    

Lidl фенът

Това е не просто определение, това е титла и начин на живот. Той има поне 5 любими продукта, без които не остава при никакви обстоятелства. С Lidl Plus може да се възползва от намаления за тях, винаги когато в приложението има такива. А защото е толкова отдаден на бранда, в кухнята му ще намерите тиган, тостер и фритюрник от Lidl. А и винаги си знае, че ако има нужда, дигиталната му касова бележка е гаранция за всичко, което си е купил. Не че някога ще иска да се раздели с любимите си уреди на SilverCrest, разбира се. Още един начин да го различите по време на месечните активации на Lidl Plus – участва във всички без изключение и си печели отстъпки за любими или пък нови продукти. Винаги е пръв, просто не можете да го изпреварите.

Тех гуруто

Да, той разбира от технологии и затова използва Lidl Plus. Освен че приложението е изключително интуитивно и лесно за използване, там тех гуруто намира полезна и интересна информация за любимите си продукти, вижда кога ще бъде най-доброто време за пазаруване в най-близкия му Lidl и му помага да планира седмичния пазар с удобния списък за продукти, който задължително включва и няколко от любимите снаксове - за гейминг вечер с приятели пред най-новия му лаптоп.      

Еко клиентът

Знае къде са всички магазини в града, в които ще открие автомати за събиране на пластмасови бутилки и метални кенове и ги е посещавал всичките. Във всички е сканирал своя Lidl Plus на каса, където си набавя от продуктите с мисъл, в добавка на еко ваучера. Веган бургер или тофу и био киноа са сред редовните продукти в неговия дигитален списък, а освен че се възпозлва от промоциите, следи и за всички еко инициативи на веригата, за да е винаги в крак и да бъде отговорен и лоялен потребител.

Виждате - един Lidl Plus, а толкова много различни клиенти. Няма да е трудно да намерите и вашето място в света на умното приложение, с което не само пазарът ви ще бъде смарт, но и ще спестите за наистина важните за вас неща.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай