Наш гигант разширява дейността си. Много нови работни места

Какво ще се направи в АЕЦ Колзодуй

Наш гигант разширява дейността си. Много нови работни места | StandartNews.com

Български енергиен гигант разширява дейността си.

Проектът за изграждане на нови мощности на АЕЦ "Козлодуй" ще донесе със себе си много работни места.

Това увери шефът на Комисията по околната среда и водите Станислав Анастасов от ДПС, предаде репортер на "Фокус".

"Това е един наистина уникален проект. Той е най-големият индустриален проект в историята на България с всичките работни места, които влачи след себе си, с всички съпътстващи индустрии и с абсолютно всичко, което може да съживи голяма част от ядрената индустрия у нас. Ще има работа в целия регион и ако бъдем едни от първите - това ще ни даде огромни предимства в бъдеще. Това ще гарантира изцяло енергийната независимост на България за десетилетия напред. Това е изключително важно", коментира още той.

Станислав Анастасов подчерта, че тази мощност ще генерира 24 часа в денонощието евтин и сигурен ток.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
6 Коментара
Тодор
преди 2 месеца

Жeна ми е pазвълнувана от този пpодyкт. Сега сексът е по-дълъг, epекциятa е по-силна, чувствитeлността към оpгазъм се е yвeличила и доpи пeниcът се е yвeличил. това е мeга готино нещо, което съветвам вcички да опитaт, пpочетох за това тук:--- https://use.my/medinfo

Откажи
Тодоре
преди 2 месеца

Заври си пениса отзад щом ти е толкова голем с тези ИЗМИСЛЕНИ И НЕПОМАГАЩИ ПУМИИ КОИТО ГИ РЕКЛАМИРАТЕ ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН ФОРУМ НА САЙТОВЕ, КОИТО НЯМАТ ОБЩО С МАЛОУМНАТА ВИ РЕКЛАМА!! ТРОЛОВЕТЕ ОТ САЩ СА ДЕГРАДИРАЛИ ОЛИГОФРЕНИ!!!

Откажи
Прах в очите
преди 2 месеца

На хората АМЕРИКА ЩЕ НИ ДОНЕСЕ ПО-ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ТОКА!!ОЩЕ САМОЛЕТИТЕ НЕ СМЕ ПОЛУЧИЛИ ПОДПИСВАМЕ ЗДЕЛКИ ЗА МИЛИОНИ С ТЕЗИ МУШЕННИЦИ ФАЩ!!! ГОСПОД ДА ВИ УБИЕ НЕКАДЪРНА СГЛОБКА!!!

Откажи
Без име
преди 2 месеца

Научи се да пишеш правилно и тогава изкарвай по някоя копейчица с писане на глупости.

Откажи
Против АЕЦ
преди 1 месец

Въпреки работните места, АЕЦ си остава най- опасна за човечеството.А особено сега когато ще използваме американско ядрено гориво в руски ядрени реактори.Да не говорив че няма и как да се поддържат след като сме за санкции на Русия. Няма кой и ядрените ни отпадаци да преработва. Подръжката на Аец е доста скъпа и с увеличаването на блоковете ще става по- скъпо. Наскоро научих че държави като Италия , Норвегия, Портогалия нямат АЕЦ, не само заради сигурността си но и заради скъпата подръжка!

Откажи
Гуру
преди 1 месец

Като е толкова важен и ще доведе до много работни места Защо 30 години не отвориха площадката в Белене досега хората щяха да си работят да има заетост

Откажи