Мтел с фиксирана мрежа и в Сливен

Покритието на телекома ще обхване 50% от домакинствата на града до края на 2013

Мтел с фиксирана мрежа и в Сливен | StandartNews.com

Сливен. От петък Мтел предлага фиксирани услуги и в Сливен. Планирано е до края на годината 50% от домакинствата в града да имат достъп до високоскоростен оптичен интернет и цифрова телевизия с отлично качество. Оптичната мрежа е изградена чрез технология GPON, която гарантира високи скорости и перфектно качество на услугите, независимо от климатичните условия.

Клиентите от Сливен ще имат възможност да закупят новата услуга на преференциални цени. Абонаментът за оптичен интернет със скорост 50 Mbps ще струва само 15,90 лева на месец при двугодишен договор с включен Wi-Fi, като в допълнение новите абонати няма да заплащат първите си две месечни такси.

Потребителите, които се възползват от промоционалната оферта за оптичен интернет, могат да закупят изключително изгодно и таблет Lenovo A3000 на лизинг. Той ще им струва само още 8,90 лева на месец за две години.

Преди броени дни телекомът осигури висококачествени оптичен интернет и цифрова телевизия и за 35 000 домакинства в Стара Загора.

Цифровата телевизия на Мтел предлага достъп до над 160 канала, а също така атрактивни допълнителни услуги като запис на предаване, възможност за по-късно гледане на вече излъчени програми или едновременно гледане на два канала с лесно превключване между тях. С услугите „Мтел видеотека" и „Видеоклуб" потребителите имат достъп до над 1200 заглавия, сред които сериали, кино-хитове, детски филми и музика. Клиентите могат да обогатят преживяването си пред телевизионните приемници като изберат и допълнителни ТВ пакети - например пакет HBO или HD пакет.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай