Четвъртък,

Може да се сключи Гражданска отговорност от ДЗИ през ОББ Мобайл

От: Стандарт -
120
Може да се сключи Гражданска отговорност от ДЗИ през ОББ Мобайл
A
A
A
  • Регистрация на нови клиенти в мобилното банкиране се прави директно, без изтегляне на приложениетоEvrotrust
  • Документите по застраховка Гражданска отговорност се доставят безплатно на посочен адрес
  • Близо 60% от закупилите електронна винетка през ОББ Мобайл избират годишна винетка

В унисон със стратегията си за ускореното дигитализиране на основни банкови и застрахователни процеси Обединена българска банка (ОББ)непрестанно разширява портфолиото от услуги, налични изцяло дигитално в мобилното приложение ОББ Мобайл. Физическите лица, български граждани, вече могат да стават клиенти на ОББ изцяло дистанционно през мобилното приложение, без необходимостта от допълнително изтегляне на приложението за издаване и валидиране на квалифициран електронен подпис Evrotrust.

Услугата дава предимства, сред които спестяването на време и подписване на документи на хартия, както и посещението на физически банков клон. Регистрацията на нов клиент отнема между 7-8 минути и се извършва в няколко лесни стъпки.Паралелно ОББ допълва и портфейла от застрахователни услуги, които се предлагат през  мобилното приложение. Неговите ползватели вече могат да сключат застраховка Гражданска отговорност от ДЗИ директно в ОББ Мобайл. Предимствата на процеса са, че той също се извършва изцяло без необходимост от посещение на банков клон или застрахователен офис, а документите по застраховката се получават на избран от клиента адрес напълно безплатно. Потребителите получават напомнящи известия за предстояща вноска или изтичаща полица, както и имат избор при заплащането на застраховката – разсрочено плащане на 1, 2 или 4 вноски с известие при всяка предстояща. Клиентите също имат възможност за добавяне на допълнителни покрития по време на сключване на застраховката.

Застраховка Гражданска отговорност е вторият застрахователен продукт на ДЗИ, след застраховка Помощ при пътуване, който се предлага през ОББ Мобайл. Притежателите на превозно средство могат още да закупят лесно и бързо и своята електронна винетка директно в ОББ Мобайл с 6 лесни стъпки.Към момента потребителите, избрали това решение за закупуването на винетка, надхвърлят 20 000 в рамките на 2021 г.Винетките, които могат да се заплатят през приложението, са стандартните – уикенд, седмична, месечна, тримесечна или годишна. Те могат да бъдат закупени до 30 дни преди желаната начална дата. Най-предпочитани, с близо 60%, са годишните винетки.


Всички новини от категория Бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията