Лесни решения за ежедневието с Plesio!

Лесни решения за ежедневието с Plesio! | StandartNews.com

Каталогът на Плесио, който ще откриете в днешния брой на Стандарт, по забавен начин представя идеята, за технологиите, които ни помагат да се справяме с ежедневните си задачи и дават лесни решения. Читателите ще могат да избират от оферти във всички основни категории технологични продукти - плоски телевизори за дома или вилата, лаптопи, настолни компютри.

Представени са и основните представители на семействата таблети и смарт телефони с марката Turbo-X, които са известни с доброто съотношение цена – качество, както и сервиз, включващ незабавна замяна при проблем. Впечатление прави новият таблет с операционна система Windows и голям дисплей, заедно с клавиатура в комплекта за 449 лв.

За фитнес маниаците се предлагат специални електронни гривни за 69 лв., които позволяват измерване на пробягано или извървяно разстояние, изгорени калории, а също и качество и продължителност на съня на потребителя.
От Huawei представят нов смарт телефон - невероятния Ascend G7, в комплект с гривна, която управлява телефона, но може да се ползва и като хендсфрии!

Разбира се, отново всичко може да бъде закупено и на до 24 безлихвени вноски в магазина на ул. Ангел Кънчев 5 или на www.plesio.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай