Хю Хефнър иска $ 200 милиона за замъка си

Хю Хефнър с последната си съпруга секси модела Кристъл

Хю Хефнър иска $ 200 милиона за замъка си  | StandartNews.com

89-годишният основател на "Плейбой" ще живее в имението до смъртта си

Елегантната двуетажна сграда в Лос Анджелис е строена през 1927 година

Имението, собственост Хю Хефнър, ще бъде пуснато в продажба следващия месец. Според съобщения в американските медии, компанията на основателя и издател на най-популярното в САЩ списание за мъже "Плейбой" ще поиска за елегантната двуетажна сграда в готически стил най-малко 200 млн. долара. Замъкът е построен през 1927 г. и се намира в престижен квартал на Лос Анджелис. В имота, който заема площ от около 25 кв.м, има тенис корт, баскетболно игрище, басейни, както и малък зоопарк и двор за домашни птици.

В същото време, според агенти по недвижими имоти цената на сградата, която не е в идеално състояние, е не повече от 60 млн. долара. Като се има предвид, че е важна и богатата история на имота, тази сума може да достигне 90 милиона долара. Както беше отбелязано от медиите, компанията "Playboy Enterprises" е готова да организира за потенциалните купувачи оглед на имението с изключение на спалните на Хефнър. Тези, които искат да си купят къщата, трябва да имат предвид, че съгласно условията за продажба, 89-годишният основател на"Плейбой" ще има правото да живее в имението до смъртта си.
Хефнър създава списанието през 1953 г. и оттогава до днес се смята за едно от най-популярните мъжки издания в света. То излиза в повече от 30 страни по целия свят. От март тази година, "Плейбой" променя концепцията и няма да публикува снимки на голи жени. Този ход е одобрен и от Хефнър с цел привличане на по-широка аудитория.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай