Emirates Apart Residence - живот, който ви отива

Почувствайте се като у дома си – независимо за 2 или 365 дни

Emirates Apart Residence - живот, който ви отива | StandartNews.com
  • Почувствайте се като у дома си – независимо за 2 или 365 дни
  • Emirates Apart Residence е призьор на престижните международни награди WORLD LUXURY HOTEL AWARDS 2021!

Стилен и елегантен Emirates Apart Residence предлага на своите гости уюта на първокласен дом и луксът на 5 -звезден хотел, в полите на Витоша. Вдъхновена от Изтока, десететажната перла е един от най-привлекателните апарт-хотели на територията на България. Разположен е стратегически. В близост до спокойствието на планината, но и недалеч от удобствата на централна София, както и летището.

 

Emirates Apart Residence разполага с 24 елегантни апартамента и един президентски сюит, които предлагат уникален дизайн, спираща дъха панорама и всичко необходимо, за един първокласен начин на живот.

Emirates Apart Residence е призьор на престижните международни награди WORLD LUXURY HOTEL AWARDS 2021!

Поредното му отличие е в категория Luxury Design Hotel! Това е още едно доказателство, че Emirates Apart Residence предлага  обслужване от световно ниво, прилага успешен мениджмънт в условията на световна криза и най-вече работи за създаването на добър имидж на България.

Emirates Apart Residence е отношение към удобството и внимание към детайлите. Предлага богато оборудван спа център, отличен фитнес от веригата Pulse fitness  и елегантен ресторант, в който да се насладите на богато разнообразие от ястия и специалитети.

В Emirates Apart Residence  знаят как да Ви предложат дългосрочно удобен и изискан престой. Emirates Apart Residence е без компромис по отношение на комфорта на гостите си. Тук знаят как да Ви предложат всичко, от което имате нужда. За Вас остава привилегията само да мислите за успеха на бизнеса си и удоволствието от ежедневието си.

 

Може да запазите своя оглед сега!

 +359 878  423 518 или на [email protected]

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай