ДЗИ е Застраховател на годината 2020 в категория Общо застраховане

На официална церемония в аулата на Висшето училище по застраховане и финанси бяха връчени годишните награди в застрахователния сектор

ДЗИ е Застраховател на годината 2020 в категория Общо застраховане | StandartNews.com

На състоялите се за 13-и пореден път престижни награди "Застраховател на годината, Пенсионноосигурително дружество на годината и Застрахователен брокер на годината”, организирани от Асоциация на българските застрахователи, ДЗИ завоюва призовото място в категория – „Застраховател на годината – Общо застраховане“

На официална церемония в аулата на Висшето училище по застраховане и финанси бяха връчени годишните награди в застрахователния сектор у нас за 2020 г. В категория "Застраховател на годината - Общо застраховане" отличието завоюва ДЗИ Общо застраховане.

„Да задържаме лидерското място в застрахователния сектор толкова години подред е отплащащо се, но изключително трудно начинание. Щастлив съм, че служителите и партньорите на ДЗИ осъзнават тежестта на едно подобно отличие и работят по начин, който ни позволява да поглеждаме с гордост и дори изненада към все по-подобреното си представяне всяка изминала година. Наградата е за тях, но и за нашите клиенти. Без тяхното доверие в компанията ни нямаше да бъдем мотивирани непрестанно да се развиваме, така че да ставаме все по-добри и иновативни в тяхно улеснение“, коментира Коста Чолаков, главен изпълнителен директор на ДЗИ при получаването на отличието.

Авторските пластики и грамоти бяха разпределени в 9 категории, като победителите бяха определени от експертно жури, по предварително обявени обективни публични критерии.

Организатори на събитието по традиция са Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), Асоциацията на българските застрахователи (АБЗ) и Българската асоциация на застрахователните брокери (БАЗБ), Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване (БАДДПО), фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски” и Българската асоциация на застрахователните брокери.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай