Два билета на цената на един пуска "България ер"

Два билета на цената на  един пуска "България ер" | StandartNews.com

Два билета на цената на един. Това е офертата на "България ер" по повод Деня на влюбените - 14 февруари. Подарете си пътуване с любим човек, като закупите билети до края на януари и пътувайте на желани от Вас дати до декември, обясняват от "България ер". Цените са с включени летищни такси, ръчен багаж до 10 кг, чекиран багаж до 23 кг и кетъринг.

Директни полети до Лисабон и Аликанте на изгодни цени пуска от пролетта "България ер". Полетите до столицата на Португалия стартират от 28 април 2016 г. и са планирани за всеки четвъртък. В двупосочната цена, която започва от 224 евро, са включени багаж и летищни такси. Два дни по-късно ще бъдат открити и директните полети до известния испански курорт Аликанте, близо до Валенсия. Те ще са всяка събота, а атрактивната цена от 156 евро за двупосочен билет също включва багаж и такси.

Ниски цени обяви "България ер" и за полетите си до и от Лондон до края на февруари. В посока София-Лондон те са 70 евро за еднопосочен и 170 евро - за двупосочен билет. В обратна посока билетите са 65 паунда за еднопосочен и 130 - за двупосочен билет.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай