До 3% лихва по депозити в мобилното приложение на tbi bank

Банката с водещи лихви по депозити на българския пазар

До 3% лихва по депозити в мобилното приложение на tbi bank | StandartNews.com

Банката с водещи лихви по депозити на българския пазар – tbi, предлага нова възможност на клиентите си да получат по-висока доходност, като спестяват дигитално. Мобилното приложение на tbi вече има нова функционалност – откриване на срочни депозити в лева и евро за срок от 3 месеца до 3 години, и лихва до 3%.

Клиентите могат да открият депозит през tbi bank app в рамките на няколко секунди, с минимална сума от 1 лев или евро. Процесът е бърз, удобен и сигурен, тъй като спестяванията до 196 хил. лв. са защитени от Фонда за гарантиране на влоговете. Както при другите услуги за ежедневно банкиране в мобилното приложение на tbi bank, няма такси за откриване, поддържане и закриване на депозит. Единственото условие за вложителите е да изтеглят безплатното мобилно приложение tbi bank app, да открият сметка в приложението и да заявят своята карта neon.

За клиентите, които предпочитат да бъдат обслужвани в офис на банката, tbi предлага до 2.8% лихва по депозити в евро и лева и до 3% за депозити в щатски долари. Всички условия по депозити в tbi са достъпни тук.

„Като банка, ориентирана към клиента, постоянно подобряваме предложенията си за спестяване, за да осигурим на хората по-висока и предвидима доходност в постоянно променящата се среда. Наред с това, с новата функционалност за откриване на депозит в приложението им предлагаме допълнителна гъвкавост и подобрено преживяване – вече могат да управляват спестяванията си от уюта на своя дом или откъдето другаде пожелаят. За да представим на българските потребители най-новите ни спестовни предложения, стартирахме и новата кампания „Раздвижи спестяванията си“ – казва Лукас Турса, изпълнителен директор на tbі bank.

Сред другите спестовни функционалности, които са достъпни единствено в приложението на tbi bank, са лихва по разплащателната сметка към карта neon в размер на 2.1% за суми до 2 хиляди лева (и 0.15% за суми от 2 хиляди до 196 хиляди лева) и виртуалната „Касичка“, която позволява на клиентите да заделят редовно определени от самите тях суми за постигане на различни спестовни цели.

Заради отличните предложения и доверието, все повече българи избират tbi за банка, в която да спестяват – през 2022 г. банката отчете близо 70% ръст на вложителите си.

За tbi bank

tbi bank е challenger банка в Югоизточна Европа и регионален лидер в алтернативните разплащателни методи. Банката изгражда екосистема, която комбинира финансиране и пазаруване, с които отговаря на нуждите на клиентите. tbi е фокусирана върху подпомагането на търговците да развиват бизнеса си, както и върху предоставянето на финансови продукти и услуги, които улесняват живота на потребителите. Оперира в България, Румъния, Гърция, Германия и Литва. Чрез различни дигитални канали и доверени партньорства с близо 20 000 търговски обекта, tbi има клиентска база от 2 милиона клиенти и е отпуснала 550 000 финансирания през 2022 г. Бизнес моделът на банката и фокусираният върху клиентите й подход доведоха до това да се превърне в една от най-рентабилните и ефективни банки в региона. Като доказателство, през 2022 г. tbi отново беше обявена за най-рентабилна и ефективна банка в България от К10.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай