Събота,

България Еър с още полети за празниците

От: Рачо Рачев -
България Еър с още полети за празниците
A
A
A

Със спазване на стриктните хигиенни и организационни мерки и след щателно дезинфекциране на самолетите с препарати и UV лъчи, националният превозвач "България Еър" ще предложи на всички пътници сигурен и комфортен превоз и още по-удобни полети, съобщиха от авиокомпанията.

Специално за празниците "България Еър" пуска допълнителни полети до редица дестинации, сред които Париж, Цюрих, Амстердам, Лондон, Франкфурт, Берлин, Брюксел и Атина. Авиокомпанията продължава да работи в унисон с мисията си да бъде в помощ на пасажерите и на всички, за които пътуването е необходимост в ситуацията на пандемия.

За да осигури сигурен, безопасен и спокоен превоз, "България Еър" е предприела всички възможни мерки. Преди всеки полет самолетите на националният превозвач се дезинфекцират със специални препарати, както и със специална UV машина, която доказано унищожава всички вируси и бактерии от гладките повърхности. С нея се третират щателно всички повърхности, до които пасажерите могат да имат допир.

Самолетите на "България Еър" са оборудвани и със специалните въздушни HEPA филтри, които елиминират до 99.998% от всички познати бактерии и вируси във въздуха и на всеки няколко минути обновяват въздуха в салона. В допълнение и унисон с препоръките на авиационните и здравните власти, на борда на самолетите са подсигурени топла вода, сапуни и дезинфектанти.

Паралелно с това, националният превозвач предлага и удобна политика за презаверяване на самолетни билети. По този начин, дори да се наложи пътникът да се откаже от полета си, той може безплатно да го презавери за пътуване на друга дата или дестинация и дори да го преотстъпи на свой роднина или приятел. Подробности за гъвкавите условия за презаверка на самолетни билети може да откриете тук:

https://www.air.bg/bg/covid-19/vyzmojnosti-za-vasheto-pytuvane

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички