Сряда,

„България Еър“ с допълнителни полети до 5 нови дестинации

От: Стандарт -
1085
„България Еър“ с допълнителни полети до 5 нови дестинации
A
A
A
  • Поради засиления интерес към полетите си, националният превозвач планира повече честоти през август и септември

Националният превозвач „България Еър“, който тази година разкри нови маршрути и полети от София до гръцките дестинации Солун, Корфу, Крит и Родос, сега ще зарадва пасажерите си и с повече честоти до друга част от директните си линии, по които се наблюдава засилен интерес. Поради ръст на резервациите с над 40%, през август и септември „България Еър“ залага по-чести полети от София до Москва, Амстердам, Палма де Майорка, Мадрид и Ларнака, с което ще предостави още повече и по-удобни възможности за пътуване.

Приятните изненади от България Еър не спират до тук – на 19 септември стартират директните полети от София до Дубай, а авиокомпанията е планирала и още три нови дестинации с редовни полети от септември, които ще бъдат обявени съвсем скоро.

От 03 август националният превозвач стартира още два полета между Москва и София – всеки вторник и четвъртък, като с това полетите между руската и българските ни столици, изпълнявани от България Еър, както и съвместно в партньорство с руската Аерофлот, ще станат общо 10 седмично. Налице са и удобни възможности за връзки с вътрешните полети на „България Еър“ до Варна и Бургас.

Другата дестинация, по която се наблюдава голям интерес е Амстердам. Именно затова „България Еър“ увеличава честотите по линията и от 9 август до 30 август към ежедневните полети по линията София-Амстердам авиокомпанията добавя втори полет, който ще се изпълнява всеки понеделник, четвъртък и неделя сутрин. 

По-чести полети пуска „България Еър“ и до горещите испански дестинации Мадрид и Палма де Майорка. Към редовните полети между София и Мадрид, изпълнявани всеки вторник, събота и неделя, националният превозвач добавя нови полети между 29 юли и 25 септември.  

Полетите от София до Палма де Майорка също се увеличават. От 19 август до 30 септември „България Еър“ ще предлага полети до испанската перла всеки четвъртък, в допълнение на полетите всеки вторник. Освен до екзотичните гръцки дестинации, националният превозвач лети и до една от най-предпочитаните дестинации в Кипър – Ларнака, докъдето авиокомпанията ще изпълни допълнителен полет на 30 август.

За повече информация може да следите уебсайта и социалните мрежи на „България Еър“. Билети може да закупите онлайн на www.air.bg, през мобилното приложение Bulgaria Air. В унисон с мисията си да гарантира комфортно и сигурно пътуване всички полети на националния превозвач се изпълняват съобразно най-високите хигиенни изисквания в интерес спокойствието и здравето на всички пасажери и след стриктна дезинфекция със сертифицирани препарати и UV машина, която световното списание TIME определя като едно от най-иновативните изобретения за 2020 година.

Качеството на въздуха в самолетите се гарантира от специални филтриращи системи HEPA, които осигуряват постоянна циркулация на термично обработен въздух до над 200 градуса, ограничавайки евентуално разпространение на каквато и да била зараза по въздушен път. Повече информация за всички мерки, които националният превозвач "България Еър" е въвел в интерес на пътниците си, прочетете тук.


Всички новини от категория Бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички