Вторник,

BILLA отвори своя 55-ти магазин в град София   

От: Стандарт -
2492
BILLA отвори своя 55-ти магазин в град София   
A
A
A
  • Веригата инвестира в изграждането на обекта 1 300 000 лв. и разкрива нови 24 работни места

BILLA България откри своя 55-ти магазин в град София, разположен на бул. Александър Стамболийски“ 247 в ж.к. „Разсадника-Коньовица“, в непосредствена близост до метростанция „Константин Величков“. Инвестицията в обекта е на стойност 1 300 000 лв., които обезпечават максимално удобство и комфорт за по-бързо, лесно и спокойно пазаруване в уютна атмосфера. Магазинът ще предложи на своите клиенти модерен интериор, дигитални и енергоспестяващи нововъведения и продуктово разнообразие от над 5 000 висококачествени артикула на достъпна цена. С тази своя стъпка, веригата разкрива и нови 24 работни позиции.

„Добре дошли на наша територия! Радвам се, че днес ви посрещаме тъкмо тук. Щастливи сме толкова, колкото и при откриването на първия обект на BILLA, разположен в другата част на квартала. Следим с интерес развитието на веригата и разширяването на асортимента с висококачествени стоки. Благодарение на усилията ви, една от най-хубавите части на район „Красна поляна“ ще има още един свой голям магазин, в който ще пазаруват гражданите. Пожелавам лека работа и бъдещи успехи на целия екип“, сподели Иван Чакъров, кмет на район „Красна поляна”.

Новооткритият обект се отличава със съвременно техническо оборудване, в унисон с най-актуалните тенденции за опазването на околната среда – висок клас хладилни витрини и модерно LED осветление. Електронни етикети заменят традиционните и предоставят пълен набор от информация на потребителите за произхода, теглото, цената на всеки артикул. Благодарение на тях, всяка промяна в характеристиките и остойностяването на продуктите получава директно отражение на рафта. Касовата зона ще включва 3 стандартни каси за обслужване и една експресна, която гарантира бърз процес на организация на покупките.

„Щастливи сме, че в днешния ден празнуваме откриването на 143-тия обект на BILLA в страната. С тази стъпка, за пореден път затвърждаваме целенасочената си стратегия за развитие и експанзия, която ни помага да бъдем все по-близо до потребителите, в отговор на нарастващите им изисквания. Заедно с доверените служители, които се присъединяват към екипа, ще създаваме гаранции за високо ниво на обслужване, повече бързина и удобство в уютна атмосфера, изпълнена с качествено многообразие от продукти и иновации. Вярваме, че магазинът ще се превърне в предпочитано място за пазаруване в района, което допълнително ще мотивира ежедневните усилия на екипа“, сподели Вигинтас Шапокас, изпълнителен директор на BILLA България.

Върху общата площ на търговския обект в размер на 465 кв. м., наред с разнообразие от любими макри, потребителите ще открият и прясно месо от родни производители с марка „Българска ферма“, свежи български плодове и зеленчуци „BILLA Градини“, отгледани по специална програма за ограничаване нивата на пестицидите, продукти от собствените марки на веригата – BILLA, BILLA Premium, BILLA Bio, Clever.

По повод откриването на новия обект в столицата, веригата зарадва посетителите и със специална брошура с богато разнообразие от предложения на достъпни цени.


Всички новини от категория Бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички