Безплатен курс Coca-Cola Academy (Light) разкрива тенденциите в маркетинга в SoftUni Digital от 24 април

Онлайн регистрацията за участие в обучението е отворена до 22 април

Безплатен курс Coca-Cola Academy (Light) разкрива тенденциите в маркетинга в SoftUni Digital от 24 април | StandartNews.com
  • Безплатен курс Coca-Cola Academy (Light) разкрива тенденциите в сферата на маркетинга в SoftUni Digital от 24 април
  • Онлайн регистрацията за участие в обучението е отворена до 22 април

Системата на Кока-Кола в България и SoftUni Digital организират безплатно обучение Coca-Cola Academy (Light), което ще разкрие тънкостите в създаването и реализирането на стратегиите зад едни от най-популярните брандове безалкохолни напитки в световен мащаб.

Записването в курса е отворено до 22 април, а обучението е подходящо както за начинаещи, така и за всички, които имат известен опит в областта на маркетинга и владеят английски език на начално ниво.

Coca-Cola Academy (Light) ще стартира на 24 април, понеделник, и в продължение на две седмици топ експерти от Системата на Кока-Кола в страната ще повдигнат завесите около основните принципи и тенденции в сферата на маркетинга и търговията. Началото ще бъде дадено с темата за изграждането на стратегия за лансиране на иновация в настоящата пазарна среда, пречупена през призмата на актуално продуктово решение. Следва динамиката в управлението на онлайн канала и защо то е толкова различно от традиционното. Локалната точка за продажба е съществен фактор и по време на академията ще бъде обяснено защо е важно консуматорът да бъде ангажиран с бранда и как може да се постигне това. Специалистите в компанията ще разкрият и редица практически техники от професионалния си опит, а като бонус за всички участващи ще бъде отворена и темата за 12-те сили на маркетинговите лидери, които стоят в основата на успеха и удовлетвореността от резултата както за потребителите, така и за компанията.

Участниците в курса могат да гледат лекциите онлайн от всяко място на света и в удобно за тях време, като материалите ще бъдат достъпни само за регистрирани потребители.

Coca-Cola Academy (Light) се провежда в партньорство със SoftUni Digital, като част от образователната програма на Системата на Кока-Кола у нас - #YouthEmpowered. За изминалите 6 години от създаването си, в рамките на програмата са обучени над 22 000 младежи от различни области на България, които са получили ценни съвети и уроци, развиващи техните умения и допринасящи за успешната им реализация в България след завършване на образованието им.

Програмата #YouthEmpowered обещава нова серия от вълнуващи срещи и обучителни инициативи до края на 2023 г., които ще бъдат пресечна точка на младите хора с бизнеса и ще продължат да развиват техните умения и потенциал.

Всеки желаещ може да се запише напълно безплатно от ТУК.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай