A1 вече предлага смартфони на бранда Realme

Моделите 8 и 8 Pro са първите представители на марката в портфолиото на А1

A1 вече предлага смартфони на бранда Realme | StandartNews.com
  • Realme 8 и Realme 8 Pro са първите представители на марката в портфолиото на А1

Разнообразието от мобилни устройства в магазините на А1 и онлайн на А1.bg продължава да се увеличава. Телекомът започва продажбите на смартфони Realme с моделите 8 и 8 Pro. Те се позиционират в средния ценови клас, като предлагат отлично съотношение от цена спрямо качество. Realme 8 Pro се отличава и със забележителна 108-мегапикселова основна камера.

Realme 8 и неговата Pro версия са сходни на външен вид. И двата модела от серията на Realme идват с 6,4-инчов AMOLED FHD+ дисплей. На гърба и на двата се открояват четирите обектива на основната камера. По-задълбочено разглеждане на техническите характеристики обаче разкрива различията между моделите.

По-бюджетният Realme 8 използва процесор MediaTek Helio G95, разполага с 128 GB вградена памет и 8 GB RAM. Мястото за съхранение в устройството може лесно да бъде увеличено до 256 GB с помощта на mSD карта. Най-големият обектив на четворната камера е с 64 мегапиксела и е подкрепен от други три, съответно с 8, 2 и 2 мегапиксела.

Realme 8 Pro, от друга страна, разчита на по-мощния 8-ядрен Snapdragon 720G за своята изчислителна сила. Най-видимата разлика обаче остава в обективите на основната камера, най-големият от които разполага с 108 мегапиксела. С това камерата на 8 Pro се нарежда сред най-прецизните в портфолиото на А1 и конкурира значително по-скъпи модели смартфони. И двата нови модела поддържат VoLTE услуга, която позволява кристално ясни разговори, използвайки 4G/LTE мрежата на А1.

Цените на Realme 8 започват от 10,99 лева на месец при закупуване на изплащане с тарифен план Unlimited 34,99. При покупка в брой със същия тарифен план цената на устройството възлиза на 229,99 лева. Логично, Realme 8 Pro e малко по-скъп. Ако бъде закупен на изплащане за 2 години с Unlimited 34,99, ще струва на собственика си по 15,50 лева на месец, а в брой – общо 319,99 лева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай