А1 с телевизия от ново поколение за още 8 населени места в страната

А1 продължава да разширява фиксираната си мрежа, която вече покрива 1 милион и 590 хиляди домакинства в страната

А1 с телевизия от ново поколение за още 8 населени места в страната | StandartNews.com
  • А1 продължава да разширява фиксираната си мрежа, която вече покрива 1 милион и 590 хиляди домакинства в страната

Технологиите в днешните динамични времена са неразривна част от ежедневието ни, която улеснява задачите ни, помага ни в комуникацията и обмена на информация, и не на последно място се грижи да не скучаем в свободното ни време. Спазвайки обещанието да прави технологиите все по-достъпни, от месец юни А1 разшири покритието на оптичната си мрежа до нови 8 населени места в България.

Кои са новите градове, които могат да се възползват от услугите?

С разширяването на оптичната мрежа, фиксираните услуги на А1 вече са достъпни за над 1 милион и 590 хиляди домакинства от над 200 населени места в страната. Така още 20 000 домакинства в България ще могат да се възползват от пълния набор от фиксирани услуги за телевизия и интернет, предоставяни от телекома. От юни жителите на Перник, Враца, Харманли, Севлиево, Раднево, Банкя, Сенник и Градница могат да се възползват от оптичен интернет със скорост до 1000 Mbps (1Gbps) за теглене и до 600 Mbps за Upload.

Телевизията от ново поколение – като на кино

Интернет свързаността не е всичко, от което потребителите могат да се възползват, защото към новите възможности за тях се присъединява и телевизията на бъдещето. A1 Xplore TV е телевизионна платформа с интуитивен интерфейс, която с помощта на изкуствен интелект предлага подходящо съдържание спрямо различните интереси на всеки от зрителите. Революционната за българския пазар технология предоставя неповторимо изживяване в 4К Ultra HD резолюция и дава достъп до над 230 канала, от които повече от 60 в HD качество на картината.

A1 Xplore TV предлага и видеотека с филми, направили неотдавна своята премиера по кината. Каталогът на А1 Видеотека се обновява непрекъснато и вече включва над 15 000 заглавия на игрални филми и сериали от всички жанрове. Сред акцентите в каталога за месец юни в А1 Видеотека са заглавия като „Лоши момчета завинаги“, „Имението Даунтън” и „Вчера си е за вчера”. Гарантирани часове за екшън, аристократична романтика или смях с нотки на фантастика – вие решавате и то в уюта на собствения си дом.

Какво ново?

Новостите за потребителите на А1 не спират дотук - от 1 юни телекомът започна да предлага обновено портфолио от услуги за телевизия и фиксиран интернет, както и множество нови възможности за максимална гъвкавост на потребителите. Сега всички абонати на А1 могат да активират телевизионна или интернет услуга на втори адрес, без да се налага обвързване със срочен абонамент. По този начин можете да сте сигурни, че интернет връзката и на вилата, и в апартамента, е на желаното ниво.

А1 не спира да развива услугите си не само като обхват с разширяване на покритието на оптичната си мрежа, но и предлагайки по-добри условия и интересно съдържание на своите потребители.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай