A1 благодари на своите лоялни клиенти - подарява им неограничени мегабайти на максимална скорост

Бонусите се активират чрез платформата Моят А1

A1 благодари на своите лоялни клиенти - подарява им неограничени мегабайти на максимална скорост | StandartNews.com
  • A1 благодари на своите лоялни клиенти - подарява им неограничени мегабайти на максимална скорост и достъп до каналите на HBO до края на 2022 година
  • Бонусите се активират чрез платформата Моят А1

Няма нищо по-хубаво от студеното време, особено когато имаме безкрайни начини за забавления и общуване. Това подарява А1 на своите лоялни клиенти от А1 клуб. До края на 2022 година от телекома предоставят на членовете на своята програма за лоялност неограничени мегабайти на максимална скорост за абонатите с мобилна услуга и достъп до HBO за тези с фиксирана телевизия. Наградите се активират през платформата за самообслужване Моят A1 и са валидни до края на годината.

  • Наградите зачленовете наА1 клуб могат да сеактивиратчрез Моят А1

За по-голямо удобство потребителите, които са част от А1 клуб, ще получават информация за това кои бонуси са достъпни за тях спрямо услугите, които потребяват, още на началния екран на платформата. При мобилна услуга, която за членовете на А1 клуб осигурява мегабайти на максимална скорост до края на декември, е необходимо да се посочи номер в мрежата на A1, който ще се възползва от неограничения трафик. Когато абонатът използва фиксирана телевизия, трябва да избере номер на услугата от профила. Тогава ще получи достъп до трите канала на HBO до 31 декември.

Когато потребителят използва и мобилна услуга, и телевизия на адрес, той ще може да активира двата бонуса едновременно. Така A1 благодари на своите лоялни клиенти по време на празниците.

  • Моят А1 с ощемного другивъзможности

Моят А1 предлага и доста други възможности на абонатите на телекома. Като платят своята сметка към А1 през портала, те ще помогнат на детското здравеопазване в България - по време на коледната кампания на A1 телекомът ще закръгля със свои средства всяка сметка, платена през Моят A1 до 31 декември. Разликата ще бъде дарена за обновяване на детско отделение по проект “Светулка” на фондация “За доброто”.

“Моят A1 ти е на късмет” продължава чак до 29 януари 2023 година. Регистрираните потребители в Моят A1 могат да завъртят виртуалното Колело на късмета и да спечелят както моментни бонуси с 24-часова валидност като мегабайти на максимална скорост и национални минути, така и предметни изненади като 5 смартфона Samsung Galaxy A23 5G и 10 комплекта безжични слушалки TCL.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай